Ahojte,chcela by som objednávať cez aliexpress šaty na štužkovú,máte nieak´é skúsenosti,podľa mier čo sú napísané v príslušnej tabuľke ?...Vopred ďakujem.
keď nie si analfabet a vieš čítať, keďže väčšina dobrých predajcov tam má aj veľkostné tabuľky a máš doma krajčírsky meter aby si si miery zobrala, tak by veľkosť, ktorá ti padne nemal byť problém....
a inak treba naozaj dávať pozor na kvalitu, ale to väčšinou dokáže človek zistiť aj podľa feedbeckov väčšina tých lacných produktov čo tam sú, sú úplne tie isté ako na ebay...
btw mám odtiaľ dva kabáty,všelijaké blúzky a kadejaké hlúposti a za tie smiešne ceny som spokojná
@joplinka mne tie feedbecky pridu často o ničom resp. priliš často je tam 5 hviezd ako roboty, neda sa to porovnať s dx.com alebo tinydeal kde viac ludia kritizuju alebo co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
keď nie si analfabet a vieš čítať, keďže väčšina dobrých predajcov tam má aj veľkostné tabuľky a máš doma krajčírsky meter aby si si miery zobrala, tak by veľkosť, ktorá ti padne nemal byť problém....
a inak treba naozaj dávať pozor na kvalitu, ale to väčšinou dokáže človek zistiť aj podľa feedbeckov väčšina tých lacných produktov čo tam sú, sú úplne tie isté ako na ebay...
btw mám odtiaľ dva kabáty,všelijaké blúzky a kadejaké hlúposti a za tie smiešne ceny som spokojná
» ix.sk/HT46V...