Vedeli by ste mi prosím vás niekto povedať, ako by som sa dostala cez leto na Aljašku do tovární na spracovanie rýb? Počula som, že už študentov neberú. Je to pravda?
@mojzivot tak co som ja pocul jedneho znameho o tom hovorit, tak to bol chlap 100 kilovy a vravel ze to bola makacka nehorazna. Takze neviem ako si na tom s fyzickou silou, ale myslim ze tam baby neberu. Aj ked je mozne ze tam obsadzuju viacej pozicii.
ja som o tomu počula že sa tam dá celkom slušne zarobiť ale neviem či by sa ti páčilo byť celé dni zavretá v smrade na kolísajúcej sa lodi . to je akurát tak na šablu a alijašku si užiješ akurát tak keď tam poletíš z lietadla
to sa aj oplatí ? lebo náklady musia byť dosť v pohode. @8 slušne zarábajú tí rybári na lodiach ale v továrni určite sa tomu neblížia tí ľudia platovo.
@mojzivot jes to je super, lebo zo mňa si veľa ľudí robí srandu ale asi by som nešla do továrne na ryby, len si to tam obzrieť, vidieť polárnu žiaru a tú krásnu prírodu... :3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Žiaľ, neviem, ako sa tam dostať, ale ak študentov neberú.. prečo, prepána, práve toto?
na žiadne miesto kde sa pracuje s mäsom by som fakt nechcela ísť, neuvažovala si o nejakej inej "kariére" skôr?
@8 slušne zarábajú tí rybári na lodiach ale v továrni určite sa tomu neblížia tí ľudia platovo.