Myslím, že je to pravda, ja občas pijem ten nápoj s aloe, kde jej nie je až tak veľa a mám pociť, že mi to pomôže, nie som po nej taká unavená.
akurát, že niektorý díleri na tom zarábajú a ponúkajú na príklad 100 percentnú aloe za niekoľko násobne vyššiu cenu ako sa predáva napríklad v lekárni.
Takže niektorí si z toho urobili biznis.
Ale myslím, že je pravda, že na veľa vecí pomáha, čo som čítala aj názory ľudí na internete.
@Peter_piper Ja tomu verím, aj podľa skúseností iných ľudí, ale čo sa týka tej tvojej časti druhej vety, to máš pravdu. čo sa týka kozmetických výrobkov,drogérie a podobne je to len marketing, v tých výrobkoch je podiel aloe možno 0.01 percent a v takomto množstve to človek ani nepocíti, ale pomôže im to zvýšiť predajnosť. Takisto aj iné prísady, ktoré sa pridávajú napríklad do šampónov,sprchovacích gélov a podobne, lebo keby tých cenných výťažkov mali tie výrobky také množstvo, aby naozaj účinkovali, tak aj ich cena by musela byť niekde úplne inde ako je.
Presne! ľudia to pijú natierajú sa s tým, a proste si vsugerujú že to pomáha, tak majú zrazu veľa energie a neviem čo, fakt neverím že to pomáha, mama sa raz dala nahovoriť na nejaký predražený výťažok, a akože keby to bola pravda tak by to vyzeralo asi inak, a kto vie čo to vlastne je, a koľko % aloe v tom je, to je ako viera v boha, neexistuje, ale aj tak v neho veria
fičíí to je to v móde, ľudia to zožerú aj s navijákom... tak prečo nie ???
tak ako leteli pokémoni.. tak letí aj Aloe...
Obyčajné jablko má v sebe omnoho viac priaznivých látok... ale to by bolo blbé reklamovať a robiť z toho booom a hlavne z toho by nevytiahli tolké prachy.. preto treba niečo "exotickejšie"
@ Peter_piper ja som si tiez myslela ze je to sukulent co je nadskupina kaktusov ale moja biologikarka mi to vyvratila a co som pozerala aj vo viacerych knihach je to radene medzi laliovite
To že je niečo skukulent ešte neznamená že je to nemôže byť laliovyte. Ked sa o niečo povie že je sukulent iba to znamená že to zadržuje vodu. Ale Aloe není laliovyté.
mama kupuje daky 10O% koncentrat a to je zdrave ano. ale tie napojde co z toho robia tak pochybujem ze su vobec zdrave.proste povedia ze je tam aloe ale daju tam tolko cukru a inych sraciek ze radsej mozes pit cistu vodu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
akurát, že niektorý díleri na tom zarábajú a ponúkajú na príklad 100 percentnú aloe za niekoľko násobne vyššiu cenu ako sa predáva napríklad v lekárni.
Takže niektorí si z toho urobili biznis.
Ale myslím, že je pravda, že na veľa vecí pomáha, čo som čítala aj názory ľudí na internete.
a mimochodom ..uz to vidim ako do plienok tlacia kaktus...picovina
ale chutí mi to tak sa nesťažujem
tak ako leteli pokémoni.. tak letí aj Aloe...
Obyčajné jablko má v sebe omnoho viac priaznivých látok... ale to by bolo blbé reklamovať a robiť z toho booom a hlavne z toho by nevytiahli tolké prachy.. preto treba niečo "exotickejšie"