... s hocikým z priateľov (v mobile predsa nemám 200 kontaktov a nikdy neviete komu bude treba čo odkázať) a tiež možnosti ktoré nám sprostredkujú ,,skupiny´´ na FB (jedna zo skupín napr. umožňuje lepšie plánovať stretká s animátormi, dohadujeme sa tam na rôznych akciách, ukladáme tam tematické dokumenty, videá atd.) . Prosím vás, pozdieľajte sa so svojimi skúsenosťami, hlavne tí ktorí ste FB už opustili. Na aké problémy ste narazili, akú alternatívu by ste odporučili...
Na margo, na mobil si nemôžem sťahovať žiadne aplikácie.
@fenoglio nemala som fb pol roka a najprv mi to chýbalo no potom si uvedomi človek že zbytočne stráca čas niečím no real ...chýbalo mi ale do školy prehľad o novinkách vo svete...Ale neviem som tam znovu a sledujem čo chcem píšem si ale samozreme ríl lajf je o inom
Co ti poviem ja tam mam tak 40 ludi a pisem tak s tromi aj to nepravidelne a to pisem cez mobil cez messenger...inak tam nechodim skoro vobec tak mne by to velky problem nerobilo zrusit ale neviem na co by som to robil
Socialne siete su skodlive Len do takej miery, do akej im dovolis.
Hecni sa a vyuzivaj ho Len ked potrebujes, nie ked mozes a nemusis hladat ziadne alternativy lebo nic nie je tak ucinne ako Facebook
Poznám jednu takú. Určite to má každý z tvojich kamošov, sú tam skupiny, stránky, dá sa tam dobre dohodnúť, vieš si nastaviť len to čo chceš vidieť.. volá sa Facebook.
Nie, vážne.. Hľadať alternatívu facebooku (čiže tiež soc. sieť) len preto, lebo sociálne siete sú zlé, či ako to mám chápať? Nastav si to tak ako ty chceš, pokojne si úplne vypni feed a využívaj len chat a tie skupiny. Netreba sa silno tváriť že "hehehehehe, aha jak viem žiť aj bez fejzbúku vy ovečky"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Na margo, na mobil si nemôžem sťahovať žiadne aplikácie.
Vďaka za odpovede.
Hecni sa a vyuzivaj ho Len ked potrebujes, nie ked mozes a nemusis hladat ziadne alternativy lebo nic nie je tak ucinne ako Facebook
Nie, vážne.. Hľadať alternatívu facebooku (čiže tiež soc. sieť) len preto, lebo sociálne siete sú zlé, či ako to mám chápať? Nastav si to tak ako ty chceš, pokojne si úplne vypni feed a využívaj len chat a tie skupiny. Netreba sa silno tváriť že "hehehehehe, aha jak viem žiť aj bez fejzbúku vy ovečky"
Takto neviem možno Skype?