Vlastnite uz niekto Amazon Kindle 3? Alebo inu generaciu tejto citacky? Ake mate skusenosti? Rozmyslam nad jej kupou. Ano, necitam moc, ale Kindle ma laka a dnes ako som ho drzal v ruke som vedel, ze citat budem. Vidim v tom viac vyhod a jedna je, ze sice
Rozmýšľam nad jej kúpou. V súčasnosti lepší ereader asi nenájdeš. A môžes si cez to pozerať emaily a wikipediu , a má aj 3G (len som si nie istý, či podporuje aj 3G na Slovensku). Ak áno, tak niet o čom.
@murcatko to som si uz zistoval. 3G na Slovensku podporuje. Len myslim, ze verzia s 3G ti bude na nic. Je zbytocne predrazena a rovnako dobre posluzi aj verzia bez 3G.
@7 v tom stebou suhlasim, jasne ze na webe je uz vsetko, ale ta cena niekedy fakt odradi... A pozor potom si checkni aky format ten kindle podporuje lebo vela knih sa moze stat ze na nom neprehras!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Oukej ale ponuka Slovenských kníh je malá, nevýhoda je ešte jedna... Cena: ono sa to zatiaľ fakt až tak cenovo neoplatí ako si kúpiť/požičať knihy...