AMD malo možno pár rokov dozadu popularitu, ja som sa na dvoch AMD mohol presvedčiť o tom že je to shit, od doby čo mám intel dual core, nesťažujem sa..... hoc je drahší a komerčnejší ale vyplatí sa to
@frez da sa diskutovat o ekonomickych a technologickych vyhodach architektur jadier procesorov a ich kvalitach, nekvalitach parametrov atd.
Ale napisat ze AMD je "lacny srot" je diletantstvo. Intal mal v minulom roku marzu viac ako 60%. Inymi slovami, podla teba by sa stalo AMD dobrou znackou keby si ju tiez zdvihli, ak ta dobre chapem. A "dobre" je velmi nepresny pojem. Pozri si benchmarky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ale ta cena..
takže nieje o čom...
jednoznačne Intel
Intel : drahe a slabe/ drahe a stredne silne/ drahe a silne/ drahe a supersilne(Core i7)
AM lacne a slabe/ lacne a stredne silne/lacne a silne
pokial nechces najvyssi vykon na planete, amd sa oplati lebo pomer cena/vykon je lepsi
ak chces najvyssi vykon na planete tak sa oplati Intel
a potom nieco pis
Ale napisat ze AMD je "lacny srot" je diletantstvo. Intal mal v minulom roku marzu viac ako 60%. Inymi slovami, podla teba by sa stalo AMD dobrou znackou keby si ju tiez zdvihli, ak ta dobre chapem. A "dobre" je velmi nepresny pojem. Pozri si benchmarky.