Hi all, ako sa mate? Chcem sa spytat, ak by ste išli študovat do USA, alebo niekde inde do Ameriky, kde by to bolo? Aky štat?
Chystá sa niekto ist študovat tam? Ak áno pište, šecko
Thankx
noo ja som dufala že sa mi podaríschytať rodinu niekde v californii abo na floride...ale tak o tom sníva asi každý kto sa chystá študovať do ameriky.Dostala som sa síce na úplne iný smer-štát Idaho(pod Kanadou)-ale nei je to zlé...nahodou sa mi tu celkom páči
tak urcite do tych vysnivanych miest ako new york, los angeles, san francisco alebo niekde na floride by tiez nebolo zle ale kebyze si mam vybrat, u mna vyhrava new york. to mesto sa mi velmi pacilo a rad by som tam siel zas..bohuzial, toto leto sa mi to nepodari
mojim snom teda california urcite nie je...tam by som isla max. na letne prazdiny. keby som si mohla vybrat absolutne hocico tak potom Boston alebo New Haven
mám v pláne tam odísť keď skončím tu strednú, zatial ešte neviem či aj študovať...Mám rodinu v New Yorku takže by som to mala lahšie...ak by som však išla na nejakú výšku v budúcnosti tak isto niekde v zahraničí a nie tu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Je to na najlepšej úrovni na svete
Sen každého je podľa mňa California. I keď ide niekto cez agentúru tak si myslím že provoradá je rodina akú dostane.
Osobne som práve teraz v Pittsburghu (Pennsylvánia) a som spokojná
Radšej však študujem tu, kde študujem ...
A ak nie študovať tak bývať určite
nie dakujem xD neprosim xP
ked amerika tak kanada x)
a ked svet tak europa x) pariz x)
no to je sice pravda,ale tak mala som na mysli,že je hned pod Kanadou