Nenechaj sa pomiasť názvom, ctihodný občan je dosť ironické pomenovanie a navyše nie je adresované delikventovi, ktorý v tom filme spravil niečo zlé dieťaťu
ja FAKT nechápem, ako môže byť niekto tak jebnutý, že zabije malé dieťa kvôli takej kokotine ako je futbal...
@nessinko ja osobne by som ho na 2 mesiace zavesila za gule do prievanu, a nedala by som mu celý ten čas jesť ani piť... nech aj on zomrie s bolesťou, tak ako to dieťa... :/
ospravedlňujem sa za tie nadávky, ale na to vážne iné slová nemám... a asi by som to dotyčnému nespravila, nedokázala by som to (psychicky)... len by mi absolútne nevadilo, ak by mu to spravil niekto iný...
ale v reále predpokladám že mu za to dajú maximálne 5 rokov za mrežami... svet je jebnutý
Samozrejme sprška kokotov sa tu nahrnie a začne vypisovať "vyjebaná amerika", ale to, že v Afrike, Azii, ale aj Europe sú deti zabíjené tiež a ešte kôli väčším kokotinám, to je už iné však
Kebyže sa to isté stane v Číne, alebo Indii (a verte tomu, že tam sa to deje DENNE) tak som zvedavý kto tu napíše "vyjebaná India".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@imosk Nieje to uplne nieco ine?
aj tak bude trpieť,
teda ak má dostatočne zdravé svedomie
Nenechaj sa pomiasť názvom, ctihodný občan je dosť ironické pomenovanie a navyše nie je adresované delikventovi, ktorý v tom filme spravil niečo zlé dieťaťu
@nessinko ja osobne by som ho na 2 mesiace zavesila za gule do prievanu, a nedala by som mu celý ten čas jesť ani piť... nech aj on zomrie s bolesťou, tak ako to dieťa... :/
ospravedlňujem sa za tie nadávky, ale na to vážne iné slová nemám... a asi by som to dotyčnému nespravila, nedokázala by som to (psychicky)... len by mi absolútne nevadilo, ak by mu to spravil niekto iný...
ale v reále predpokladám že mu za to dajú maximálne 5 rokov za mrežami... svet je jebnutý
Zisiel by sa aj tu taky ""ctihodny"" obcan
Mhmm, tak som nepochopil, sorry
Ale tak z pohľadu matky napríklad, by to mohlo byť podobné ...
ale myslím že musel byť totálne s nervami v koncoch, keď si neuvedomil, čo robí...
och, teraz dokonca nenavidim futbal viac, ako toho chlapa
Kebyže sa to isté stane v Číne, alebo Indii (a verte tomu, že tam sa to deje DENNE) tak som zvedavý kto tu napíše "vyjebaná India".