Taky som to videla. O dvojke som nechyrovala. Navyše nepredpokladám, že by bola tak dobrá ako jednotka. Málokedy sa stáva, že pokračovania predbehnú prvý diel (ale stáva - Pán prstenov )
áno, edward norton bol výnimočný, ukázal svoj najlepší výkon možno, o dvojke som nepočula, viem len, že problémy robil sám tento film, a to najmä edo, ktorý nebol spokojný s nejakou postprodukciou, alebo myslím, že to bol skôr scenár
Videla som ukazky na youtube...to ako zakusol do obrubnika a ten druhy mu skocil na hlawu noooo:-! Ale inak film chcem vidiet tesim sa ked ho zozeniem a o dvojke som este nepocula...
Film celkom dobry len pochybujem ze leadri alebo ako ich nazvat by sa zrazu vo vazeni zmenili... skor realnejsie by vyzeralo keby sa v tom vazeni s nimi spolci, to by mi priapdalo realnejsie (ale chapem ze keby to bolo inak ten film by bol 100% zakazany)
Chavez odla mna bol ten film az prilis realisticky a preto sa mi pacil.Ide o to,ze on sa predsa vo vaznici najprv spolcil so svojimi,ktory mu naoplatku zato rozdrbali rit a cierny mu tu rit chranili.Podla mna to neni typicka amerika.Tento podla mna neskoncil happy endom.Co sa tyka 2 zevraj bola uz aj natocena a okamzite aj zakazana.Trochu som si za googlila.Malo by ist o pomstu za vrazdu brata.Milujem tento film,ale ak by bola pravda o tej pomste zrejme by to uz bol len prepadak.Myslim,ze je to jeden z najlepsie spravenych filmou co sa tyka tejto tematiky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov