Viem ze tato tema sa tu uz vela krat preberala ale nikde na nete som nenasiel material na AMERICKU anglictinu.Vsade sa len pise o Bridskej.Mne sa viac paci Americka.Nepoznate neake materiali najlepsie v mp3 s pdf suborom.
a omnoho blizsia mi je americka, pretoze milujem tvarnost anglictiny, ktora sa v tej britskej podla mna tak velmi neuplatnuje. (moj nazor)
v americkej sa jazykove pravidla az tak nedodrziavaju, ale o to krajsie mi to pripada
a ano, ja som sa anglictinu naucila neustalym pozeranim serialov a povazujem to za najlepsi sposob. urcite sa to neuc tak debilne ako sa na slovenskych skolach jazyky ucia.
mp3 nepoznam, ale podla mna, ako som uz pisala - je dobre spojit prijemne s uzitocnym, pozries si skvely serial a hlavne budes vnimat a ucit sa anglictinu (americku)
mne sa napríklad oveľa viac páči britská, aspoň tá učebnicová... krajšie znie, a pôsobí tak sofistikovanejšie a bohatšie na slovnú zásobu... hlavne vulgarizmov (áno, pozerať na striedačku britské a americké seriály je v tomto smere veľmi poučné
normálne sa uč angličtinu... šak to neni žiaden rozdiel, okrem výslovnosti a melódii vety.. to je ako keby si povedal, že nechcem sa učiť zápodoslovenskú slovenčinu, ale stredoslovenskú slovenčinu
ani po slovensky nevieš, ako už bolo vyššie spomenuté. tak do čoho sa hrabeš.. ale tak filmy pozeraj, hlavne hudbu počúvaj a tak. načo zakladať takéto fórum keď to už vieš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
akoze chcela by som vediet ako sa chces ucit americku anglictinu o__O
a omnoho blizsia mi je americka, pretoze milujem tvarnost anglictiny, ktora sa v tej britskej podla mna tak velmi neuplatnuje. (moj nazor)
v americkej sa jazykove pravidla az tak nedodrziavaju, ale o to krajsie mi to pripada
a ano, ja som sa anglictinu naucila neustalym pozeranim serialov a povazujem to za najlepsi sposob. urcite sa to neuc tak debilne ako sa na slovenskych skolach jazyky ucia.
hlavne sa uč angličtinu, tak či tak pri učení sa na slovensku nebudeš hovoriť ani ako brit a ani ako američan. takže to máš úplne jedno.