vieš väčšinou sú. ale čo! je veľa dobrých. a je veľa takých ktoré si pozriem relaxovo. ale napríklad nikdy nepochopím walk to remember. fakt ozaj sorry. ale dve tretiny filmu som sa rehotala ako najatá už len kvôli tomu že všetci sú vždy tam kde majú byť vten správny moment. a celé to zabil ten sveter ktorý jej dal. nikdy nezabudnem keď som to prvý raz videla na španine a on jej podáva balíček a ja ironicky vravím určite to bude sveter a profka nato: Katka, ako vieš? si to už videla? ma skoro zošuchlo zo stoličky
inak pri väčšine filmov tohto charakteru dopredu viem ako skončia a pod. čiže je to občas trochu nezáživné. ale zas zasmejem sa na dojemných scénach "zo života."
nato koľko US filmi vyprodukovalo je tých dobrý málo proste samozrejme majú aj bravulne filmi ako Forest Gump, Raymen, Čista duše, alebo tvorba Clinta Eastwooda proste nie je o čom, ale koľko filmami zaplavujú naše televízie lacnými vrakmi ktoré sa kopia, a ešte ich nenormálne kopírovanie filmov čo som si všimol
V Amerike je všetko. Tak ako tam zažijete neuveriteľné horko, tak aj večný ľad, tak ako vidíte nekonečné roviny, tak aj obrovské hory, tak ako vynikajúce filmy, tak aj braky. Naozaj by nikto nemal USA škatuľkovať a to v ničom. Žije tam celosvetový mix a jej kultúra je všestranná. Najlepšie filmy sú americké a najhoršie filmy sú tiež americké - treba si len vedieť vybrať. Tých vynikajúcich až kultových filmov je oveľa, oveľa viac ako tu spomínate a prvé z nich sa datujú už v 20.rokoch minulého storočia, keď na slovensku ešte len Jesenský písal Malomestské rozprávky o pani Rafikovej. Veď Hollywood vzniká v roku 1908. Po bratoch Marxovcoch, či Ch.Chaplinovi, prichádza Ava Gardner-Mogambo, Audrey Hepburn - Prázdniny v Ríme, Humphrey Bogart -Africká kráľovná, James Dean-Rebel bez príčiny, Elizabeth Taylor-Telefón Butterfield 8, Paul Newman-Frajer Luke, R.Redford- Butch Cassidy a Sundance Kid, D.Hoffman-Absolvent, D.Hopper-Bezstarostná jazda, J.Nicholson-Prelet nad kukučím hniezdom až po T.Hanksa, M.Douglasa, K.Spaceyho, Scarlett Johansson či Seana Penna.
hovorte si kolko checte ,ze americke filmy su sracky ale aj tak hollywood vyraba najvacsi pocet filmov a budete ich tak ci tak pozerat ! nietore su vazne klenoty ,ine sracky..ale cierna ovca sa najde vsade a filmografia nasho statu je na tom o DOST horsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ako som už v inom fore spominala tky Into the wild je skvelá vec, ale American pie cisty bullshit... zalezi ako co
je pravda, ze sa hovori, ze americke filmy su hovadiny, ale je to skatulkovanie...ale je pravda, ze je kopa fakt hovadin
inak pri väčšine filmov tohto charakteru dopredu viem ako skončia a pod. čiže je to občas trochu nezáživné. ale zas zasmejem sa na dojemných scénach "zo života."
Chlapce, vsetky tieto styri som tu chcel vymenovat