@anniedecadence ved normalne si das v mobile nastavenia -> potom nieco ako nastavenia hovoru alebo volania a tam uz urcite mas tu moznost. ja to mam v telefone ako "nastavit blokovanie volaní" a tam uz si vyberiem koho chcem blokovat
@66janica6 dakujem za radu, ale ja to tam nemám: mám tam len:
- čísla pevného vytáčania
-služba hlasovej schránky
-nastavenia hlas. schránky
-presmerovanie hovorov
-identifikacia volajuceho
-čakajúci hovor
to je všetko, čo tam mám a v telefonom zozname sa tiež nič podobné nedá nastaviť ani skupiny sa tam nedaju vytvoriť, šitná xperia! a ked som si stiahla nejaké aplikácie, tak vždy to raz u volajúceho zazvonilo a až potom sa to vyplo, čiže to možem už aj ručne vypnúť ale už som to vyriešila tak, že som si dala presmerovať hovory na neexistujúce číslo, škoda len že, to presmeruje všekty hovory, ale potrebujem to len dočasne kvôli jeden osobe
@valki LOL!!!!!!!!!! radšej si prečítaj môj predchádzajúci príspevok: ".....a ked som si stiahla nejaké aplikácie, tak vždy to raz u volajúceho zazvonilo a až potom sa to vyplo, čiže to možem už aj ručne vypnúť...."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
- čísla pevného vytáčania
-služba hlasovej schránky
-nastavenia hlas. schránky
-presmerovanie hovorov
-identifikacia volajuceho
-čakajúci hovor
to je všetko, čo tam mám a v telefonom zozname sa tiež nič podobné nedá nastaviť ani skupiny sa tam nedaju vytvoriť, šitná xperia! a ked som si stiahla nejaké aplikácie, tak vždy to raz u volajúceho zazvonilo a až potom sa to vyplo, čiže to možem už aj ručne vypnúť ale už som to vyriešila tak, že som si dala presmerovať hovory na neexistujúce číslo, škoda len že, to presmeruje všekty hovory, ale potrebujem to len dočasne kvôli jeden osobe