z4root - funguje na väčšine zariadení ale treba ju stiahnuť inde z netu lebo na Google Play sa už nenachádza
a ak by vám nešla, dá sa aj tak že stiahnete root file pre konkrétne váš model (odporúčam z fóra xda developers), uložíte na sd kartu, mobil vypnete a "trojhmatom" zapnete do recovery modu, tak kliknete (hw tlačidlami, dotyková plocha nefunguje) na "apply from sd" alebo niečo v tom zmysle a kliknete na daný root súbor mobil sa rootne, potom kliknite na "reboot now", mobil sa reštartuje a v menu by mala pribudnúť appka superusera
@saker s framaroot skúsenosti nemám, s z4root áno ale vidím že medzi podporovanými zariadeniami je aj môj šrot, tak si idem rozšíriť obzor a možno, ak to pôjde, ťa budem milovať
@concatenate ja som nepovedal, že to je 100% tieto veci majú tendenciu neísť. Sám som to použil asi iba 1x. Ináč mi to príde ako zbytočnosť, keď mám pc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Skôr nechápem načo potrebuješ appku na root, keď z pc je to omnoho spolahlivejšie.
» forum.xda-developers.com/showthread.php?...
@siouxie
z4root - funguje na väčšine zariadení ale treba ju stiahnuť inde z netu lebo na Google Play sa už nenachádza
a ak by vám nešla, dá sa aj tak že stiahnete root file pre konkrétne váš model (odporúčam z fóra xda developers), uložíte na sd kartu, mobil vypnete a "trojhmatom" zapnete do recovery modu, tak kliknete (hw tlačidlami, dotyková plocha nefunguje) na "apply from sd" alebo niečo v tom zmysle a kliknete na daný root súbor mobil sa rootne, potom kliknite na "reboot now", mobil sa reštartuje a v menu by mala pribudnúť appka superusera
ak nejaký problém, TS
načo mu bude superuser bez root práv? superusera na G-Play síce stiahne, ale keď ju bude chcieť spustiť tak mu to vyhodí chybovú hlášku
framaroot ma posledný update 3. januára 2014 a jak kukám, tak odkedy som to naposledy použil sa to rozšírilo o desiatky zariadení ...
neodporúčaj chujoviny !
@saker mám taký istý problém ako @15