ja čítam teraz Jack a fazuľa po anglicky nič ľahšie som nenašla a tiež som hľadala knihu...ale čo už..zisťujem,že pre mňa je aj Jack a jeho fazuľa tažké čítanie
my sme čítali v škole Jumanji po anglicky.keď si si nebola istá dalo sa to aj domyslieť a má to len 33 strán či ako a keď si videla film tak to máš o to ľahšie...a teraz čítame muža zo železnou maskou a to je podobné,krátke a vieš si domyslieť ak si si neni istá
Hej, rozprávky sú fajn. Ale ja som teraz začala čítať Twilight po anglicky a aj to trochu ľutujem, bo sú tam veľmi ťažké slovíčka Ale celkom fajn kniha je Dear John od Nicholas Sparks.
ja predavam anglicke knihy pre deti, aj pre mladez a dospelych, rozne zanre, ak by si mala zaujem, poslem ti link a pripadne aj poradim, ak mi napises, aka je tvoja uroven anglictiny. tiez odporucam rozpravkove knizky, o nejakych 10 dni budem mat krasne velke knihy rozpravok. su priamo z UK. ahoj, Kika
Napr. the catcher in the rye (u nas sa to vola kto chyta v zite) je uplne jednoducho napisane, nic jednoduchsie snad ani neexistuje... no ma to 350 stran. da sa to precitat aj online
@bonita ja som čítala A walk to remember. Zo začiatku to šlo ťažšie no potom som už ani nevedela, že ˇ´citam po anglicky. Celkovo v angličtine odporúčam Nicholasa Sparksa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
do 1500 slov (tvojej slovnej zásoby)
rozsah do 100 strán
rozprávky tisíc a jednej noci
dobrodružstvá toma sawyera (marc twain)
james bond - goldfinder (ian fleming)
forrest gump
robin hood
dr jekyll and mr hyde
the godfather
king arthur and the knights of the round table
mr bean
frankenstein
a kadečo iné
v pdf
A prečítajte si niekto The Woman In White, to je nenormálne perfektné
ja predavam anglicke knihy pre deti, aj pre mladez a dospelych, rozne zanre, ak by si mala zaujem, poslem ti link a pripadne aj poradim, ak mi napises, aka je tvoja uroven anglictiny. tiez odporucam rozpravkove knizky, o nejakych 10 dni budem mat krasne velke knihy rozpravok. su priamo z UK. ahoj, Kika