Mám 13 a chodím na 8-ročné a veľmi by som sa chcela naučiť angličtinu - ale naozaj naučiť. Chcela som sa spýtať, ak tu niekto bol študovať v Anglicku alebo Holandsku, aké to je? Myslím, že ideme v prvom alebo druhom ročníku strednej školy, ak si, samozrej
Tento rok žijem v Anglicku a nikdy nebudem lutovať že som išla. Aj ked, počula som že nie všetci študenti čo su tu, su spokojní. Dosť to záleží kam sa dostaneš a potom aj na tebe, ako veci prijmeš
Urcite ti odporucam Anglicko, zil som tam 6 rokov, chodil som do skoly v dvoch roznych mestach, da ti to vela do zivota. A smejem sa ludom co sa chvalia ze vedia po anglicky ,,vid hore,, o takych sa da hned povedat, ze pi.u vedia a nikde neboli, lebo kto naozaj vie sa nechvali hned v prvej vete, ale berie to ako slovencinu, uplne prirodzene. Vela stastia prajem.
Si mlade ucho a v zivote si nebol v anglicky hovoriacej krajine, tak co sa vystatujes? a mimochodom mylis sa, v Tescu som nepracoval, dalej ze v UK nie su len poliaci, sefoval som aj anglicanom. Ved teba este zivot prefacka, aby si nebol tak husty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@rsprojekt ó, pán je velice múdry. Robil gastrajrbajtra skrz poliakov v anglickom tescu a už je z neho kráľovná Alžbeta osobne.