Tí čo žijete v Anglicku neviete o nejakej dobrej stránke na objednávanie BIO kosmetiky alebo semienok ako sú CHIA a tak? Tu kde bývam majú akurát v Holland and Barret a tam to stojí milión našla som čosi na Amazone aj ale radšej overené chcem čosi
@patris431 v Tescu sa mi práve zdá, že to dosť stojí :/ a Asda je čo? Idem gúgliť dík za tip, tá Lush mi niečo hovorí @fxx dosť je tu toho dostať v Sainsbury a v Tescu to hej len zase ma to dosť výde ak by som kupovala všetko tam
a Amazon a Ebay takéto potraviny v pohode? Žiaden problém nebol? Predsa len, predáva tam veľmi veľa predajcov
@alysia asda je najlacnejsi supermarket v UK.
na amazone je milion recenzii na vsetko a na ebayi pozeram podla toho kolko ma toho predane,predsalen casy ked sa v baliku posielali kamene namiesto mobilov mame uz za sebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@fxx dosť je tu toho dostať v Sainsbury a v Tescu to hej len zase ma to dosť výde ak by som kupovala všetko tam
a Amazon a Ebay takéto potraviny v pohode? Žiaden problém nebol? Predsa len, predáva tam veľmi veľa predajcov
na amazone je milion recenzii na vsetko a na ebayi pozeram podla toho kolko ma toho predane,predsalen casy ked sa v baliku posielali kamene namiesto mobilov mame uz za sebou
No hej, kamene ja radšej chia a goji