@janka94 no tak ten najlepsie vidim resp pocujem ked si pozriem daky film oni ze su empaticki ? to je podla mna vec nahody nakoho narazis...takto by som ich nezovseobecnoval teda vobec...
@janka94 Nič v zlom,ale.Jediné čo ťa do istej mieri ospravedlňuje od tvojich povrchných názorov je vek.Neuraz sa, ale vyjadriť sa súhrnne o národe ,že sú lepší ľudia len preto,že ako ty píšeš sú empatickí mi príde vrcholne povrchné a stupídne.
@krmapus Nezblázniš sa náhodou že som si dovolila povedať svoj vlastný názor? že sú empatickí? Áno sú a za tým si budem stáť, pretože poznám veľa takých ..
Ja chodim na yahoo answers, nie je to chat ale podla mna je to dobra stranka. Ja tam som castejsie ako na Birdzi, pretoze otazky sa tam striedaju rychlejsie a nie je tam nuda. Mas tam mnozstvo katgorii kde sa mozes opytat otazku alebo odpovedat na otazy inych ludi. Tvrdit ze ludia zo spojenych statov alebo anglicka su menej drzi alebo slusnejsi je odveci, casto krat je to presne naopak. Najvecsi rozdiel je v tom ze ked tam napises slova ako bitch alebo blowjob tak ti napise len hviezdicky, pripadne niekto moze oznacit tvoju otazku alebo prispevok za nevhodny a bude vymazany. Mne tak raz bola zmazana uplne normalna nabozenska otazka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale nie, ked som bola mala vyhladavala som si na Skype americanov s modom "skype me" a pisala som im
keby si bola v amerike tak nestretnes cloveka ktory ti povie kontakt na seba len cez tieto dve sluzby
www.nobrain.dk
@kissmeplease no to som zistila na jednom chate
Zaslúžil by si si BAN,nie za to , že si jej dal tú stránku,ale za to,že sústavne ničíš fórum!!!
@admin daj @imosk ovi BAN,lebo to ten....... už preháňa.