Z ôsmeho ročníka išla na anglický gympel ale teraz to lutujem že som nešla na umeleckú pretože ma baví kreslenie a fotografovania ale keby chcem tak možem skúsiť spraviť príjimačky lebo vlastne teraz som ako keby deviatačka. Gympel ma nebaví ale chcem ísť
@1
len dôležité je dobre si vybrať, máš 14/15 teraz, to, čo chceš sa môže ešte zmeniť a pokiaľ za 2 roky zistíš, že umenie nie ej to pravé, gympel by ťa naučil viac... pokiaľ si ale presvedčená, že určite názor nezmeníš tak nevidím dôvod, prečo by si to s tou umeleckou nemala aspoň skúsiť.
Určite choď na prijímačky, veď za to nič nedáš.. A určite sa oplatí mať 2 školy umelecké, lebo s takou strednou sa skôr na takú vš aj dostaneš. A prinajhoršom ak by ťa nevzali, môžeš popri štúdiu na gympli chodiť do umeleckej školy na doučká a tak skúsiť potom umeleckú vš, ale určite máš lepšiu prípravu na umeleckej strednej..
aj ja mam spoluziacku co dosla z gympla a nelutuje .... na VŠ umelecku je tazke sa dostat aj z umeleckej nie to s gymplom , ale ked budes dobra tak je to jedno .... a ano oplati sa mat dve umelecke lebo stredna ta nauci hlavne tie technicke veci vo fotke napr..... a na vyske uz sa mozes viac realizovat a ziskavat skusenosti pripadne uz dake ponuky atd
inak mám jednu kamošku čo tiež išla na 8 ročný gympel a dokonca až keď už bola ako keby prváčka na strednej sa rozhodol, že gympel je zle a išla do BA na fotku. A neľutuje.
Pokiaľ ťa to fakt baví a máš talent určite to skús.. angličtinu sa budeš môcť naučiť hocikedy keď budeš chcieť, ale ísť v 20 znova na strednú.. to už sa ti nepodarí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
len dôležité je dobre si vybrať, máš 14/15 teraz, to, čo chceš sa môže ešte zmeniť a pokiaľ za 2 roky zistíš, že umenie nie ej to pravé, gympel by ťa naučil viac... pokiaľ si ale presvedčená, že určite názor nezmeníš tak nevidím dôvod, prečo by si to s tou umeleckou nemala aspoň skúsiť.
Pokiaľ ťa to fakt baví a máš talent určite to skús.. angličtinu sa budeš môcť naučiť hocikedy keď budeš chcieť, ale ísť v 20 znova na strednú.. to už sa ti nepodarí.