@kinguus ak ti to pomôže, študujem anglinu na FF UKF v Nitre, mám prehľad o profesoroch, každý z nich ma už niečo učil (takmer) a čo sa týka angliny je Nitra skvelá, čo sa týka organizácie UKF failo na plnej čiare ale v trnave, na Cyrilovi a Metodovi učí moja teta, ktorá je jednou z najlepších angličtinárok na slovensku, lenže to je jediná o ktorej viem že tam je, o ostatných nič, čiže...s Trnavou ti nehelfnem...ale Nitra, čo sa týka zázemia a vedomostí, určite skvelá
@kinguus všetko je na stránke www.ukf.sk tam nájdeš všetko ohľadom prijímacieho konania, zoznam odborov na ktoré sa dá prihlásiť a aj informácie ohľadom priemeru, či skúšok isto to zvládneš pred dvoma rokmi bol požadovaný priemer na môj odbor do 1,5 ...nebude to lepšie, čiže ak máš horší priemer, budeš musieť robiť skúšky
@purenarcissism ak sa smiem spytat na meno tety.. len tak zo zaujimavosti, studovala som tam
inak trnava je fasa a su tam kvalitni pedagogovia ale aj riadny bordel co sa organizacie tyka.. ako vidis vyssie, vlastna skusenost..
aaa pokial viem v tt vezmu skoro kazdeho ale potom si spravia riadne sito a do tretieho rocnika prelezie tak stvrtina skupiny.. ale nic tazke pokial sa tomu ozaj venujes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
asi by si sa mala najprv poriadne po slovensky
inak trnava je fasa a su tam kvalitni pedagogovia ale aj riadny bordel co sa organizacie tyka.. ako vidis vyssie, vlastna skusenost..
aaa pokial viem v tt vezmu skoro kazdeho ale potom si spravia riadne sito a do tretieho rocnika prelezie tak stvrtina skupiny.. ale nic tazke pokial sa tomu ozaj venujes
@idiotproof ona nastúpila myslím len minulý rok, pochybujem, že ťa učila a so sitom súhlasím, ale to je všade
a neviem ..ale Trnava je bližšie a lepšie sú tam spoje pre mna asponm
a v BA na komenského by som jazyky neštudovala teda anglinu