podľa toho ako sa dohodneme.. niektoré odmietajú platenie, ale inak ak pozvem tak to myslím tak že platím hneď na zaciatku, je rozdiel povedať poďme sa najesť a je rozdiel povedať pozývam ťa na jedlo ...
ale som osobne radšej za možnosť raz platím ja raz platí ona .. pride mi to takto fér
haha na toto mam celkom haluzne historky .. Vlastne pre toto som začal brať baby skôr von ako do kaviarni , myslím na prvé rande/stretko.. . Čo sa týka mojej poslednej známosti, vždy to chcela zacvakať, ale zaplatil som to pred ňou mohol som sa nechať pozývať koľko som chcel ale nie som ten typ.. dostalo sa to do štádia, že sme sa bili o to, kto zaplatí haha.. Na nás ta obsluha pozerala jak na idiotov.. Ale v podstate ak žena neni uplna dora, tak jej nemám problém zaplatiť menší účet..
Dohodli sme sa jednoducho na začiatku vzťahu, že raz bude platiť vonku ona, raz ja... nájom ideme fifty fifty, ostatné po dohode... jak príde proste, jak sa to hodí....
Nikdy sme okolo toho nerobili vedu zrovna..
P.S. Nikdy som žiadnu nemal.
P.S.č.2 Každý by si mal platiť sám za seba a nie čakať že ti to niekto zaplatí. Ak je ochota zaplatit to z niektorej strany tak to zaplati. Ak nie, tak riadne bud na polovicu alebo kazdy za seba. Rozumni ludia z toho nerobia vedu a proste ked to musia zaplatit, tak bud to zaplati jeden z nich, alebo si to daju napolovicu, ci kazdy za seba. Ziadne hadky.
kludne si budem platit polovicu vsetkeho, ale potom ocakavam ze az spolu budeme byvat, on bude polovicu casu varit, umyvat riad, umyvat zachod, umyvat okna a vsetko v rovnakej kvalite ako ja; bude vybavovat a zariadovat polovicu veci, ked budeme mat deti bude im venovat presne polovicu casu a energie, bude k nim polovicukrat vstavat, prebalovat ich, utierat im grcky, chodit na rodicka, polovicu casu bude piect kolace, sadit a polievat kvety a zasivat oblecenie
za ženu hovorím, že s mojím to máme tak (a aj s tým najviac súhlasím), že keď vzťah nie je vážny a nemáme nejaký záväzok že akože sme partneri oficiálne alebo ako ti to mám vysvetliť, tak platil on... tak tomu bolo asi pol roka alebo rok, teraz už ako sme spolu dlhšie a je to "vážnejšie", tak platíme obaja. Buď ideme napoly, alebo raz platím ja a raz on keď idem len s nejakým kamarátom, tak nechcem aby za mňa platili, každý si za seba. Samozrejme zatiaľ čo som zadaná. Ked som sa dávala do kopy s mojím, tiež som si nedala platiť ale až potom, ked sme boli na tom tak že páčime sa sebe- budeme spolu? tak ma pozýval. Lebo ked ma chlap "pozýva" tak to beriem, že mi "dvorí" .... hope that makes sense
Ale samozrejme, že nejdeme ako chorí teraz že fifty-fifty... snažíme sa tomu priblížiť ale keď nie úplne presne- nejdeme sa z toho zblázniť a "nedlhujeme" si nič. Sme taký typický slovenský pár - žena má menší príjem ako muž. Takže tak to dáva celkom logiku, že sa nejdeme pozabíjať, ked on mňa pozve na 7€ obed a ja jeho na 4€ obed, že mu teraz budem dlžiť 3€
@obsession "Tu nejde v skutocnosti o Love.Ale o ten princip,ze by sa chlap mal spravat chlapsky.. "
Dufam, ze sa spravas zensky a vyvaras 3 chody denne?
A k teme. Platim zvycajne vsetko, kedze zarabam asi 10x viac ako priatelka. Ale aj ona mi sem tam donesie pivo, alebo veceru ked sa mi nechce varit, takze nie je to tak, ze na mne je vsetko a ona nic.
@tommyhot
Takze tvoja priatelka ti prinesie" sem tam" pivo...alebo " niekedy "veceru.....
Ale ja mam denno denne vyvarat chlapovi 3 chody ..lebo som si dovolila napisat ze chlap by sa mal spravat ako chlap a byt pripraveny platit
Btw miesas hrusky s jablkami
Tema nie je o tom ci je zena schopna chlapovi navarit ked sa jemu nechce...
No a po dalsie v skutocnosti nejde ani o to kolko muz zaraba
Ty chces aby sa chlap spraval "chlapsky" tak snad je logicke, ze od teba chlap bude ocakavat aby si sa spravala "zensky". Ci slecna je princezna a kazdy jej ma skakat okolo riti?
depends, či idem na rande, alebo s niekým s kým sa stretávam málo, vtedy platím vždy ani sa nepýtam, no mám naj kamošku s kt sa bijeme kto zaplatí, ona má úž milion trikov ako zaplatiť predomnou napr že ide na wc a uteká na bar zaplatiť, alebo ked povedia že donesú účet to je boj, lebo chodíme do baru kde nás poznajú... tak tam triky že ženu nenecham zaplatiť bohužiaľ neplatia napr sestre obedy som platil takmer vždy keď sme sa šli s práce niekam najesť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale som osobne radšej za možnosť raz platím ja raz platí ona .. pride mi to takto fér
Nikdy sme okolo toho nerobili vedu zrovna..
P.S. Nikdy som žiadnu nemal.
P.S.č.2 Každý by si mal platiť sám za seba a nie čakať že ti to niekto zaplatí. Ak je ochota zaplatit to z niektorej strany tak to zaplati. Ak nie, tak riadne bud na polovicu alebo kazdy za seba. Rozumni ludia z toho nerobia vedu a proste ked to musia zaplatit, tak bud to zaplati jeden z nich, alebo si to daju napolovicu, ci kazdy za seba. Ziadne hadky.
Mali by ste to brat ako vysadu
Takze ty si jeden z tych skrobov ?
@Limitles as usually
Ty si tu chlap a ja zena !
Tak ja ti to vysvetlim ako to vidim ja
V skutocnosti si mozem zaplatit aj sama (mam na to ), aj za partnera
Ale ak uvidim ze je skrob a skupan a uz dopredu kalkuluje
Pomyslim si svoje a nabuduce nebude
Viem.....Gentlemanstvo sa dnes nenosi..vsak preco by sa malo ze ?
Chlap by mal byt v kazdom pripade "pripraveny "zaplatit .. ak je zena feministka samozrejme navrhne sama .
Tu nejde v skutocnosti o Love.Ale o ten princip,ze by sa chlap mal spravat chlapsky..
A nie byt babou pre par eur
Dufam, ze sa spravas zensky a vyvaras 3 chody denne?
A k teme. Platim zvycajne vsetko, kedze zarabam asi 10x viac ako priatelka. Ale aj ona mi sem tam donesie pivo, alebo veceru ked sa mi nechce varit, takze nie je to tak, ze na mne je vsetko a ona nic.
Takze tvoja priatelka ti prinesie" sem tam" pivo...alebo " niekedy "veceru.....
Ale ja mam denno denne vyvarat chlapovi 3 chody ..lebo som si dovolila napisat ze chlap by sa mal spravat ako chlap a byt pripraveny platit
Btw miesas hrusky s jablkami
Tema nie je o tom ci je zena schopna chlapovi navarit ked sa jemu nechce...
No a po dalsie v skutocnosti nejde ani o to kolko muz zaraba
Ty chces aby sa chlap spraval "chlapsky" tak snad je logicke, ze od teba chlap bude ocakavat aby si sa spravala "zensky". Ci slecna je princezna a kazdy jej ma skakat okolo riti?
Ano som princeznicka ktorej kazdy chlap skace okolo riti.. dobre si ma odhadol
Spravny chlap by sa mal spravat cely cas " tak "aby ho baba neposlala k vode este skor nez sa s nou rozluci