Dancer in the dark, 3 iron, Stvorení pre lásku (v orogonáli: Fa yeung nin wa), eternal sunshine of the spotless mind, brazil, pismo do amerika.....a vela dalších
Cruel Intentions1,Blood Diamond, Man on the moon, Million Dollar Baby,A la folie... pas du tout (Ľúbi ma, neľúbi ma),aviator,inside man.prave pri tychto filmoch som mala tie najsilnejsie zazitky.kazdy jeden mi priniesol nieco uzasne, za co som nesmierne rada
Jaaaj, tak mam vela filmov, ktore si rada pozriem znovu a znovu... medzi take jednoduche patri Pretty woman, Dirty dancing.... to sa da pozriet za kazdeho pocasia... nemusite nad filmom rozmyslat a taaak...
Ale co sa tyka vazne dobrych filmov tak asi Forest Gump a The bridges of Madison county... nadherny film.... skveli herci... oplati sa pozriet
i keď smutný ale krásny... a vlastne v tom väzení sedia odsúdenci na elektrické kreslo, je tam toho dosť.
A ešte aj kult hákového kríža sa mi páčil, ale nielen kvôli filmu, skôr podstate.
A ten Život je krásny je vlastne o tom ako jedného žida zobrali, a jeho syn aj matka šli s ním robiť do tých táborov /neviem si spomenut nazov, proste typu osviecin/ a je tam ako hovori chlapcovi, ze je to hra a take velmi pekny film a konci stastne celkom... naposledy som ho videla asi tri roky dozadu, tak to presne neviem.
Mid malo by to mať zrejme do tých 700MB ale aj tak je to moc, by som to nemohla sama posielať, možno ak by som ti to napálila, ak bývaš blízko mňa ale aj to pochybujem... Ale býva to občas v TV možno natrafíš, inak ti poradiť neviem.
tak u mňa jednoznačne boduje film AMERICAN HISTORY X (Kult hákového kríža) .. potom dlho dlho nič a potom všetko ostatné.. ale napríklad aj tá vami ospevovaná Zelená míľa sa dala celkom pozerať
Lai la... nemas sa preco hanbit... Pride and Prejudice (pycha a predsudok) je krasny film... ale knihe sa ziadny film nevyrovna.... darmo je to klasika......
Mne sa velmi paci Fight club- cize zanre psycha a tak podobne, ale pozriem si aj komedie-obcas a rozpravky, rozhodne nie vsak romanticke primitivnosti, katastroficke filmya taktiez teenagerske filmy.
po tej dlhej dobe co som tu pisala tak musim pridat aj film Pycha a predsudok,a momentalne si idem precitat knihu.aj tak kniha je vzdy lepsia ako film.
the doors, clerks, experiment, leon a uplne naj queen of the dammned sice ten film nema dej, ale raz sa tam objavi moj najoblubenejsi spevak /ked jessi nuka listky na koncert - to je on/ , kt aj naspieval vsetky soundtrecky, kt su proste uchvatne a keby sa dalo tak by som chcela byt aj ja upirkou uz len koly tomu ako ich ti herci zahrali
neviem ci ste ich sem napisali ale ked ee...tak luuudia kde ste nechali stare zname...KURVAHOSIGUTENTAG....alebo...SLUNCE SENO ATD... ...PELISKY...to su komedie jak hovado...ZE KELISOVA...JA SE NA TO VYPRDNU VELEBNOSTI...hehee
Medzi moje oblúbené patrí Kráľovná prekliatych,nebezpečné známosti,moja sestra je vlkolak,Dracula a sexi party.Ešte ich mám veľa a už sa mi nechce písať
Tak u mňa asi u mňa medzi najobľúbenejšie patria filmy ako: Zelená míľa, Gladiátor, Život je krásny, a potom nejaké horory a brutálne psycháče: Kruh atď...
je ich vela ale naposledy ... odporucam kazdemu pozriet japonsky film .. je to sice scifi ,romanticky akcny ..ale je v tom viac zanrov proste cool hudba cool dej eeste som takyto film nevidel CASSHERN ... odporucam
myslim si ze je vela dobrych filmov a bolo by nespravodlive vybrat jeden....ale tak spomeniem napr. pycha a predsudok tento film ma velmi zaujal lebo sa nepodoba velmi na dnesne bezne filmy...v ktorych je len sam zmätok a kazdy kazdeho zabija atd. no ved vieme o com je rec....ale myslim si ako privrzenech toma hanksa ze tento herec nepokazil svojim vykonom ziaden film v ktorom sa objavil....takze napr. laska cez internet, zelena mila, forest gump zachrante vojaka ryana...atd atd
Peb17:konecne tu niekto spomenul aj Prelet nad kukucim hniezdom! jeden z mala filmov,ktory je skoro tak dobry ako samotna kniha. A inak-forest gump,green mile,american history X,zivot je krasny,pianista,man on the moon,hair,amelie z montmartru,posli to dalej,mesto anjelov,samozrejme stara ceska klasa-pelisky,kolja,obecna skola,vratne lahve,.........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
(rychlo a zbesilo) (let's dance)
ale jednoznacne bezkonkurentny, najlepsi film vsetkych cias je urcite GREEN MILE. Tiez Tom Hanks...
Takisto aj GREEN MILE, ale mne sa najviac pacil prave Forest Gump...
Ale mám rada aj komédie
Ladder 49
Zimmer Feri
Ale co sa tyka vazne dobrych filmov tak asi Forest Gump a The bridges of Madison county... nadherny film.... skveli herci... oplati sa pozriet
A ešte aj kult hákového kríža sa mi páčil, ale nielen kvôli filmu, skôr podstate.
A ten Život je krásny je vlastne o tom ako jedného žida zobrali, a jeho syn aj matka šli s ním robiť do tých táborov /neviem si spomenut nazov, proste typu osviecin/ a je tam ako hovori chlapcovi, ze je to hra a take velmi pekny film a konci stastne celkom... naposledy som ho videla asi tri roky dozadu, tak to presne neviem.
neviem posudit ze ktory je NAJlepsi.v kazdom je nieco ine.. ale ako za najlepsiu myslienku by som dal MATRIX.....
Ice Age 1,2
ale rada si pozriem aj bondovky
Nevyhrozuj
Forest Gump
2.CLOCKWORK ORANGE
3.SID AND NANCY
4.JEDNA RUKA NETLESKA
5.SAMOTARI
6.FOREST GUMP
boze ludia majte vkus.....
el_laberinto_del_fauno (vyborny mix zanrov)
leon (natalie a jean to zahrali uzasne)
shining (kubrickova klasika so skvelym nicolsonom)
purpurove rieky 2 -thriler
drz hubu -komedia