Chápem že to nie je moc originálne, a netvrdím že j eto pekné a super ale napríklad ja som zvyknuta na svoj nick mám ho taký všade a svoje meno a číslo mam iba preto lebo ma nič originalne nenapadlo.
Ja moc čísla v nicku neobľubujem, ale proti ním nič nemám. A v mnohých veciach kde som zaregistrovaná mám aj ja číslo v nicku (keď už iba meno nie je možné)
nemám to rada, hlavne tie takéhoto typu : otyla569874555554 ale poklial má niekto niečo takéto : 3mil1a a pod. Prečo nie? Alebo keď má to číslo nejaký osobný význam.
Tak čísla v nicku majú zväčša osobitý význam pre vlastníka. No pre jeho okolie sú bezvýznamné, pretože o ničom nenapovedajú. Je to pomerne dosť diskutabilná otázka...
@insomnya Do teraz som sa zamýšľala nad tým, že to budú nežiadúce účinky.. ale to tvoje druhé riešenie mi stojí za popremýšľanie (potom založím anketu zavrhujúcu zápalové ochorenia)
Ono, číslice mávajú od písmen dosť rozdielne použitie, takže nejaká úplne nelogická diskriminácia by to nebola ...
Slová v nicku majú väčšinou nejaký konkrétny zmysel, alebo sú prezývkami, ktoré sa ľahko a prirodzene používajú ako označenie pre človeka ...
Aj čísla môžu mať v nicku zmysel, ak by mal niekto nick napríklad "chcem3oriesky" ... Ale ak má niekto nick "petko64362", tak to číslo človeku, čo s takým nickom príde do styku ani nič nepovie a je navyše úplne nepredstaviteľné, že by niekto dokázal človeka osloviť nejakým takýmto divotvorným zoskupením znakov ...
No samozrejme, že pridať k zmysluplnému nicku číslo je jednoduchšie a teda často logickejšie ako dlho vymýšľať niečo iné, čo by tam človek pridal, či ako by ten nick pretvoril ...
ja som happy, že mám čísla v nicku... pretože ja som lucia199513 a iikeď môj nick nie je práve najkrajší, je to môj nick s mojím tajným číslom a preto ho mám rada
a ja mam oznacenie, ktore urcuju medzinarodne predpisy...to ich teraz dame menit? som 363, pershing, dvojlampa, Bratislavske ESo (podla oznacenia ES), pomale ESo, tri sest trojka...a hotovo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Chápem že to nie je moc originálne, a netvrdím že j eto pekné a super ale napríklad ja som zvyknuta na svoj nick mám ho taký všade a svoje meno a číslo mam iba preto lebo ma nič originalne nenapadlo.
@feex8 samozrejme except. tie, ktore maju zmysel. fe.: sk8
no presne, preto nechapem, preco sa ides posrat kvoli tym cislam
a keď chápem tvoje air ako vzduch, naberá tvoj nick úplne iný rozmer
@insomnya
ak by boli vsetky nicky uzasne krasne tvorive, originalne, boli by vsetky rovnaké
ale vzdy treba aby niekto vnasal konflikty, take tie zdrave, ciize kludne, tato anketa sa mi zacina pacit
@29 @chajka Nádych... výdych... kľud... to prejde...
V každom prípade by to bola prasprostá diskriminácia číslic.
ale inak ho mam rad..
Ono, číslice mávajú od písmen dosť rozdielne použitie, takže nejaká úplne nelogická diskriminácia by to nebola ...
Slová v nicku majú väčšinou nejaký konkrétny zmysel, alebo sú prezývkami, ktoré sa ľahko a prirodzene používajú ako označenie pre človeka ...
Aj čísla môžu mať v nicku zmysel, ak by mal niekto nick napríklad "chcem3oriesky" ... Ale ak má niekto nick "petko64362", tak to číslo človeku, čo s takým nickom príde do styku ani nič nepovie a je navyše úplne nepredstaviteľné, že by niekto dokázal človeka osloviť nejakým takýmto divotvorným zoskupením znakov ...
No samozrejme, že pridať k zmysluplnému nicku číslo je jednoduchšie a teda často logickejšie ako dlho vymýšľať niečo iné, čo by tam človek pridal, či ako by ten nick pretvoril ...
Ja skôr zavrhujem nicky (ne)jasného cudzieho pôvodu, väčšinu anglických slov počas bežného slovenského rozhovoru píšem na papier
fóra už nemajú úroveň, smejem sa rehocem sa roflujem sa pod stolom ! ! ! !
Aj ked aj som rada, ze som (len) Azizi