Píšete tu, že neznášate ankety typu: som tehotná keď...?, páči sa mi jeden chalan. A pod. Zujímavé je, že keď sa tu takéto fórum objaví, v kuse naň reagujete, dávate komenty (obyčajne ich je okolo 100)... To ste tak zaujatý ľudskou debilitou? Alebo aký má
@4 k akej teme? ty tu pises o nejakych temach, kde je "obycajne okolo 100" komentov ja som si par o tehotenstve pozrel a iba v jednej som videl okolo 100 komentov viem, chytam za slovicka, ale ja to rad
k reagovaniu na take temy vedie asi to iste, co vedie teba k zalozeniu tohto fora, ktore pojednava o niecom, co sa ti zda hlupe a nepaci sa ti to. napriek tomu sa tym zaoberas a neignorujes to.
a co je vlastne zle na tom? myslis si, ze dovod je iny? podla mna je to to iste - clovek ma rad poburit sa nad niekym a mysliet si "no to je magor" a preto je tolko ohlasov na tie ankety. a ty tiez sa poburujes nad tym, ako k nim pristupuju ludia - ze hoci sa im zdaju sproste, tak ich neignoruju, ale naopak, venuju im viac pozornosti, ako inym anketam. tak isto aj ty neignorujes ten ukaz, ale sa divis a zalozila si o tom anketu. cize podla mna motivacia ich prispevkov a tejto tvojej ankety je velmi podobna. a na to si sa pytala, nie?
tak neviem, preco take sklamanie v @11 ked si vlastne dostala odpoved na svoju otazku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
k reagovaniu na take temy vedie asi to iste, co vedie teba k zalozeniu tohto fora, ktore pojednava o niecom, co sa ti zda hlupe a nepaci sa ti to. napriek tomu sa tym zaoberas a neignorujes to.
tak neviem, preco take sklamanie v @11 ked si vlastne dostala odpoved na svoju otazku
ja som mal halusky s bryndzou a potom neskor este chleba a syrokrem