Ako to s nimi vlastne je?Tu o nich môžte diskutovať.Viete si predstaviť že niekto môže mať prístupy ku všetkým vašim informáciám, ako sú napríklad číslo účtu, meno, adresu a podobne?Dokážu vôbec niečo také?Alebo je to len skupina ľudí, ktorí majú veľké re
nemyslím, že by im išlo o peniaze, keďže už hackli aj niektoré banky, ale zatiaľ im len vyhodili stránky....kým sa nepodpíše na Slovensku ACTA, tak budú vysielať len varovné signály ale potom...
a hej, aj u nás je odvetvie anonymous, nemyslím, že by tí americkí strácali čas blokovaním stránok Smeru, 99%, atď. ...
@kakuseibakaism ze nie? kde inde sa o tom pise? kde sa to hlboko prebera v televizii? NIKDE. Treba informovat ludi o objektivnej pravde, nech vedia o prijebanosti tohto zasrateho systemu, nemyslis?
@kakuseibakaism a čo máme akože viac spraviť?! či máme byť úplne ticho, nech im to prejde bez najmenších problémov?! ak máš nejaký lepší nápad, tak sem s ním, celý internet ti bude vďačný....
@toxo@jessica13 tak napr. takí česi, francúzi a poliaci robili protesty v uliach, ale kto na slovensku by to spravil? To by som teda fakt chcel vidieť.
@kakuseibakaism vieš prečo u nás nie sú protesty tak často, ako inde? pretože sa o takých témach, ktoré sa nás najviac týkajú rozpráva najmenej! nikde o tom nieje ani pol slova: v správach minimum, väčšina ľudí (dospelých) o tom ani poriadne nevie....jediné miesto, kde sa ľudia môžu na niečom zhodnúť a možno aj podnietiť nejaký ten protest, sú práve sociálne siete a diskusné fóra.....
toľko sa o nich rozpráva a zatiaľ NIČ absolútne NIČ sa ma netýkalo.
Keď raz zapnem facebook a napíše tam niečo v zmysle, že Anonymous vypli stránky, tak uverím, že niečo také existuje aj v praktickom živote.
Zatiaľ sú tu samé bľaboty, mi to pripomína presne čo hovoril môj spolužiak o Illuminátoch - sekta čo vlastní celý svet a moja ruka vlastne nie je moja ruka...
...... ich clenmi moze byt hocikto ....... ja, ty, tvoja mama, sused oproti .... nieje to nijaka organizacia s hierarchiou, takze ano, mozu byt medzi nimi aj slovaci. a kedze sa konali utoky aj na slovenske stranky, mozem tvrdit ze su.
ddos utoky ktore uzivaju, funguju na principe pretazenia servera .... padne siet, stranka je nepristupna kym ju spravca neda zase dokopy...
nic vazne hackerske sa tam nedeje, popravde nikoho nezaujimaju tvoje osobne udaje, a co sa tyka napr. bank. uctu, banky maju svoj bezpecnostny system, ktore neobide hocijaky "hacker" ...ledaze ma nejaky pristup do centraly banky, co pochybujem, aj tam to maju istotne zabezpecene. co sa tyka tvojich os.udajov ako je meno, adresa, vyplnas to do kazdeho posrateho reg.formularu na kazdej druhej stranke, takze zistit take veci je zalezitost dobreho googlenia...
Hej, sú, existujú a niečo robia. Nie je ich málo, hoc väčšina z nich sú úplní laici. Môže sa k ním patriť každý. Vláda za nimi nestojí, sú to úplne normálni ľudia väčšinou v tínedžerskom veku. Strávila som nejaký čas na ich IRC počas protestu v BA (vtedy tam bolo okolo 120 ľudí) a hoci sú tie útoky úplne jednoduché (a uznajte, že tatralandia-crack bol úsmevný) odkonali dobrú prácu. Počas celého protestu držali dole stránky penty, smeru, sdku a dexie.
ja si myslím, že anonymus sa lechce preceňujú, viem si predstaviť že anonymus je nejaký vládny ťah, nehovorím že je ani že si to myslím iba že si to viem predstaviť, ale takisto si myslím že 80 % videí anonymus sú fake a vytvorili ich nejaké detičky čo si myslia že sú hackeri a takisto som videl video priamo od nich že niekedy v novembri 2011 mali vyriadiť facebook... a to už bolo priamo od nich, trošku mimo toho čo teraz hlásajú, nespravili to ale tým som chcel ukázať na to že Anonymus môže byť to isté čo napr. 99 %, všade ich vidíte ale kto vie čo sa skýrva za ich tvárou, a ACTA a SOPA sú nereálne, aj keby sa to stalo tak sa ľudia začnú búriť, myslíte si že niekomu kto má v rukách veľkú moc by zišla na um myšlienka že mu to prejde ??! Ako som spomenul je to nereálne takže si s tým ani hlavu nelámem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a hej, aj u nás je odvetvie anonymous, nemyslím, že by tí americkí strácali čas blokovaním stránok Smeru, 99%, atď. ...
toľko sa o nich rozpráva a zatiaľ NIČ absolútne NIČ sa ma netýkalo.
Keď raz zapnem facebook a napíše tam niečo v zmysle, že Anonymous vypli stránky, tak uverím, že niečo také existuje aj v praktickom živote.
Zatiaľ sú tu samé bľaboty, mi to pripomína presne čo hovoril môj spolužiak o Illuminátoch - sekta čo vlastní celý svet a moja ruka vlastne nie je moja ruka...
Viem že sú, ale to je tak všetko. Súhlasím s @10
ddos utoky ktore uzivaju, funguju na principe pretazenia servera .... padne siet, stranka je nepristupna kym ju spravca neda zase dokopy...
nic vazne hackerske sa tam nedeje, popravde nikoho nezaujimaju tvoje osobne udaje, a co sa tyka napr. bank. uctu, banky maju svoj bezpecnostny system, ktore neobide hocijaky "hacker" ...ledaze ma nejaky pristup do centraly banky, co pochybujem, aj tam to maju istotne zabezpecene. co sa tyka tvojich os.udajov ako je meno, adresa, vyplnas to do kazdeho posrateho reg.formularu na kazdej druhej stranke, takze zistit take veci je zalezitost dobreho googlenia...
cest praci
Majú môj obdiv, hoc sú to bežní ľudia.