Každý lekár povie, že by sa to nemalo kombinovať. Ale tí toho občas navrava, zakážu, predpíšu.. Anyway, baby, zaujímalo by ma ako je to s vami, keď ste začali brať antikoncepciu. Prestali ste, či obmedzili fajčenie? Alebo vás to nijak nezasiahlo?
pocuvaj co ti hovori lekar a nie nejake dievca na birdzi ktore je hlupe, fajci s antikoncepciu aj ked jej to lekar zakazal a povie ti ze jej to absolutne neskodi pricom ona to mozno hned nepocituje ale o niekolko rokov to moze mat vazne nasledky.
ked pojdes ku gynekologovi si ju predpisat tak mu povedz ze fajcis,vyberie ti podla toho druh pri ktorom to nie je az take strasne...ale fajcit by si mala menej ako vtedy ked si ju nebrala
podla mna to ma svoje opodstatnenie,ze sa to nema ked to beres...aj mna na to upozornil,ale az asi po 3 mesiacoch od uzivania....a nefajcim,cize s tym problem nemam,kedysi som asi pol roka ale,uz nehrozi....
@pikao kto si ty aby si ma súdil? pýtam sa na názor, nehovorím, že to tak spravím. čítaj porádne. nepýtam si rady, na to mám vlastnú hlavu
@encrypt čakala som kto sa ako prvý ozve touto poznámčičkou, ale mala som na mysli fajčenie cigariet, nie orálny sex nabudúce čítaj pozorne než trepneš hovadinu
Užívam ju len mesiac a som tuhý fajčiar. Doktor vravel, že by som mala prestať HNEĎ ako užijem prvú tabletku, lebo potom to môže mať neblahé následky po pár týždňoch a strašili ma aj baby, ale mohla som ich osrať. Fajčím hádam ešte viac ako predtým a nič sa mi nedeje (možno o pár mesiacov začnem chodiť po štyroch a krochkať)
fajcit by sa nemalo preto,pretoze ak denne vyfajcis cca krabicku cigariet,beries antikoncepciu a este mas nebodaj aj okolo 30 rokov tak mas vysoku sancu na upchavanie ciev,trombozu...
no, tak ja som nebrala ani neberiem, ale kamoška, čo to brala a fajčila popri tom, tak jej sa robili po tele (hocikde) modriny. Potom sa nasrala a prestala to brať...
@nightmare96 kamarati fajcili na stanici (som hrdy nefajciar) a hadali sa kto z nich polkne dym ktory vtiahne vsetci boli posraty lebo sa z toho raz zbluli chapes ne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@encrypt čakala som kto sa ako prvý ozve touto poznámčičkou, ale mala som na mysli fajčenie cigariet, nie orálny sex nabudúce čítaj pozorne než trepneš hovadinu
Sakra.
Fajcenie brutalne zatazuje organizmus tak co to musi robit v kombinacii s takymto svinstvom.