Seruste, kúpil som si Dell-ko notas. Je dobrý, fakt v nom nevidím chybu len nejak nemôžem pozerať na antivirák, ktorý tu už mám nainštalovaný. Je to McAfee a vôbec sa mi nezdá. Ak má niekto tipy na antivr s ktorým by som nemal vela starostí tak hop ich se
@scurky - máš tam windows 7 (ktorý je legálny/zvláda sa aktualizovať a nepindá)? ak áno, tak proste odinštaluj mcafee, a spoľahni sa na ten čo je vo win vstavaný, neotravuje, a na testoch dopadol veľmi dobre, umiestnil sa na druhom (prvý bol nod) alebo na treťom (druhý alebo tretí bol Avast), ja sa naňho spolieham už vyše roka a nemal som žiadny problém.
pokiaľ je ti windowsácky antivírák napriek objektívnym testom a môjmu subjektívnemu odporúčaniu nesympatický, tak skús Avast, ten je na osobné použitie zadarmo, a je síce hnusný ako frankenstein čo sa týka výzoru, a občas trošku otravný, ale inak funguje veľmi dobre.
ak sa ti nepáči ani ten, tak NOD, to bol kedysi môj favorit, svetová antivírová špička a pekne spravená, ale posledných pár rokov sa nejak zhoršuje, aj čo sa týka schopností detekcie aj čo sa týka spolupráce so systémom (napríklad keď som ho mal, tak firefox nikdy oficiálne nedosťahoval žiadny súbor, po stiahnutí sa v Download manageri súbor zasekol v stave "Kontrolujú sa vírusy", a podobne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
pokiaľ je ti windowsácky antivírák napriek objektívnym testom a môjmu subjektívnemu odporúčaniu nesympatický, tak skús Avast, ten je na osobné použitie zadarmo, a je síce hnusný ako frankenstein čo sa týka výzoru, a občas trošku otravný, ale inak funguje veľmi dobre.
ak sa ti nepáči ani ten, tak NOD, to bol kedysi môj favorit, svetová antivírová špička a pekne spravená, ale posledných pár rokov sa nejak zhoršuje, aj čo sa týka schopností detekcie aj čo sa týka spolupráce so systémom (napríklad keď som ho mal, tak firefox nikdy oficiálne nedosťahoval žiadny súbor, po stiahnutí sa v Download manageri súbor zasekol v stave "Kontrolujú sa vírusy", a podobne)