NOD32 je spoplatneni, jedine ak by si mal creknutu verziu. Bezplatny antivirus je AVAST. NOD32 je v celku dobry ale uz mi preniklo do PC viacero virusov
Tam si stiahni protram vlož mail, na ktorý ti príde zadarmo registračný kľúč. Je to antivir, ktorý pracuje na jadre kasperskeho, aj vyzerá a správa sa presne rovnako
No ako jednoznacne najlepsie antivirusi su kaspersky a nod32 . S nodom som problem este nikdy nemal, pokial ho mate riadne aktualizovany, nijakymi neprijemnimi oknami vas nazatazuje, vsetko si roby sam v tichosti, netaha operacnu pamet ani nestahuje tahanie ci rozne ine systemove procesi.
Da sa na to ist velice lahko
Staci si stiahnut trial verziu napr v slovenskom jazyku, mas ju mesiac, potom ty skonci, odinsalujes, a stiahnes v ceskom jazyku Potom zase 30 dni, a takto pokracujes, ochvilu sa nod naucis na spamet, a kludne si tam mozes dat aj spanielcinu
Takze asi tak , potom ked preinstalujes system, tak mozes ist odznova
Raz za mesiac ty to zabere 5 minut casu takze asi tolko.
Avast je to najhoprise co som videl, otravna nechutna picovina , avg je total slabe
Hextall: Nainštaloval som ten antivír z www.activvirusshield.com ale nejako mi nejde aktualizácia, stále mi to vyhadzuje: Update failed: network is down.
Prosim vas neviete poradit ako sa mam zbavit cftmon.exe trojana???Robi mi dost problemy a neviem ako sa ho zbavit bez toho aby som formatoval disk...prosim pomozte...dakujem
Jeden je proces Microsoft Officu, ktory sa stara o vstup zadany pouzivatelom (alebo take cosi) a druhy je spomenuty trojan, tak aby si nevymazal prave ten z officu. Inak antivirakom ti to nejde?
Antivirak veru nic neurobil...Akurat nasol nejaku chybu...Sak ja viem ze to je aj sucast windovsu..Preto sa pytam ze ako to mam odstranit aby som to nejako nedojebal...
Tak ale ak to neni trojan ale je to ten service pre MS office tak na co to ces odstranovat? Ako som povedal ctfmon.exe a ctfmon.exe nie je jeden program, ale su to 2 rozdielne programy, tak ak si si neni isty ze je to prave ten trojan tak to nechaj v compe..
Ale inak start -> run -> msconfig -> startup a tam to vypni
Je to on...Prave dnes som skusal jeden anitivirak co mi kamos doporucil a nasol ho...Ale antivirak s tym nic neuroby,ten to len nasol...Ale asi to radsej zatal necham tak...ale aj tak dik za radu...
Tak vseobecne pri trojanoch staci zistit port na akom komunikuju a firewallom ich zablokovat. Samotny trojan je neskodny..
Takze bud:
to pokukaj v googli
povedz niekomu nech ti zoscanuje porty hlavne rozsah ja neviem stacilo by aj 1024 - 65535 ale tak moze vsetky
pusti start -> run -> command -> netstat -a pozri nezname spojenia (foreign addres) a k nim prisluchajuce porty a potom vyhladaj info o nich v googli, pracne ale ucinne..
Lidi mam taky problemik... Omylom som si savol nejaky stupidny program, v momente mi zavirolo komp 28 spywarmi. Uz som prehladal vsetko spyware search and destroy, AVG Anti-Spyware pre isottu som spustil aj kalsikcy test s AVG 7.5 a ak Anti-root kit... Problem je, ze windows stale vyhadzuje System Alert, ze nasiel virusy a vyhadzuje linku na virusprotectpro.com.... A uz mi fakt dosla trpezlivost aj fantazia co na to pouzit, aby dal pokoj Pls poradte dik
O vyrusoch toho az tak neviem ale myslim si ze idu po windowse tak si treba asi zalohovat win,zaloha trva 30min a obnova win 10 min aj zo vsetkima programami aj ovladacmi .Virusi su nove stale si myslim tak ziaden vyrusak nevie najst novy vir.
Tommyhot vypadas ze sa rozumies pc aky vyrusak mas nainstalovany? tu si spominal z2maja ze mas "Inak Avast, AVG.. Ja mam McAfee Total protection (antivirak, firewall, spam filter, phishing protection... v jednom) a som s nim nad mieru spokojny. "nepresiel si na nejaki iny ja fakcim pod kasperskim 5 ale v ruskej verzii licencia v anglickej"potom preklad cz" mi skoncila tak som nasiel rusku ale su tam iba ??? same taketo namiesto pismen nevie to zdekodovat pismena,tak som nan zvyknuty aktualizuje sa pravzdelne co z nod32 nemam nejake dobre skusenosti ani ho tak neovladam,ani nejake druhe co sa pravydelne aktualizuju tak nepoznam a vedia velmo citlivo reagovat aj nevyrusi odoberu aj dobre veci zareaguju ze je trojsky kôn aj ked nieje podla mna,tak mi skus poradit prosim ta aky virusak si mam nainstalovat?
Virusak? Co to je? (mimochodom na tom som sa smial v mojom predchadzajucom poste)
Mam stale McAfee a nemam dovod menit. Inak do windozu moc nechodim takze mi to je aj tak jedno..
Nechcem navadzat na cracknute softy, ale co tak si stiahnut teda nejaky novsi kaspersky a cracknut ho? Je to jeden z naj antivirakov, ak nie aj najlepsi, ale samozrejme kazdemu vyhovuje nieco ine.
A k tomu ze normal programy detekuje ako trojany. Co je trojan? Zjdenodusene je to program ktory pocuva na nejakom porte a ked treba ide cez neho komunikacia. Na takomto principe funguje kazdy program ktory ma pristup k netu (icq, skype, firefox...), takze sa moze stat ze ho niektore bere ako trojan.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Inak Avast, AVG.. Ja mam McAfee Total protection (antivirak, firewall, spam filter, phishing protection... v jednom) a som s nim nad mieru spokojny.
Tam si stiahni protram vlož mail, na ktorý ti príde zadarmo registračný kľúč. Je to antivir, ktorý pracuje na jadre kasperskeho, aj vyzerá a správa sa presne rovnako
No ako jednoznacne najlepsie antivirusi su kaspersky a nod32 . S nodom som problem este nikdy nemal, pokial ho mate riadne aktualizovany, nijakymi neprijemnimi oknami vas nazatazuje, vsetko si roby sam v tichosti, netaha operacnu pamet ani nestahuje tahanie ci rozne ine systemove procesi.
Da sa na to ist velice lahko
Staci si stiahnut trial verziu napr v slovenskom jazyku, mas ju mesiac, potom ty skonci, odinsalujes, a stiahnes v ceskom jazyku Potom zase 30 dni, a takto pokracujes, ochvilu sa nod naucis na spamet, a kludne si tam mozes dat aj spanielcinu
Takze asi tak , potom ked preinstalujes system, tak mozes ist odznova
Raz za mesiac ty to zabere 5 minut casu takze asi tolko.
Avast je to najhoprise co som videl, otravna nechutna picovina , avg je total slabe
Jeden je proces Microsoft Officu, ktory sa stara o vstup zadany pouzivatelom (alebo take cosi) a druhy je spomenuty trojan, tak aby si nevymazal prave ten z officu. Inak antivirakom ti to nejde?
Ale inak start -> run -> msconfig -> startup a tam to vypni
Takze bud:
to pokukaj v googli
povedz niekomu nech ti zoscanuje porty hlavne rozsah ja neviem stacilo by aj 1024 - 65535 ale tak moze vsetky
pusti start -> run -> command -> netstat -a pozri nezname spojenia (foreign addres) a k nim prisluchajuce porty a potom vyhladaj info o nich v googli, pracne ale ucinne..
tiež v pohode antivíračiky
A tento typ spyware co vyhadzuje windoze system hlasky sa da odinstalovat vacsinou len cez smithfraudfix.exe
Tommyhot: diky uz je po probleme
Mam stale McAfee a nemam dovod menit. Inak do windozu moc nechodim takze mi to je aj tak jedno..
Nechcem navadzat na cracknute softy, ale co tak si stiahnut teda nejaky novsi kaspersky a cracknut ho? Je to jeden z naj antivirakov, ak nie aj najlepsi, ale samozrejme kazdemu vyhovuje nieco ine.
A k tomu ze normal programy detekuje ako trojany. Co je trojan? Zjdenodusene je to program ktory pocuva na nejakom porte a ked treba ide cez neho komunikacia. Na takomto principe funguje kazdy program ktory ma pristup k netu (icq, skype, firefox...), takze sa moze stat ze ho niektore bere ako trojan.