Ja si myslim, ze tiez to bude asi horky, ale nie je to zas take jednoznacne ...a farby sa podla mna daju porovnavat a velmi lahko, kazda farba musi mat svoj kod a ked od bielej odpocitam to iste co od ciernej, tak je tu opak, nie?
dva vyznami alebo aj tri to ma. tak isto ak opakom mudreho moze byt imbecil jbnuty a sprosty tak opakom horkeho moze byt kysli, horky alebo neutralny, cize bez chuti.
jemiiin aj ja uz dlhsie nad tym rozmyslam ze ci to je kysli abo slany...vedsi to tak zoberte ked mas cosi kysle moze byt z toho sladke ale ked mas cosi sladke a cosi slane tak to je uplne odveci ale keby bol kysly opakom sladkeho aky opak by mal slany?? hm... teraz rozmyslajte ..
Ideme na to vedecky: jak sa spieva - " řej si co chces, sladkou sul, suchy dezd" TAk z toho nam vyplyva ze sladkeho je protiklad slany, a kysleho ostava len horky
ta farby maju podla mna protiklady ja som si vzdy na protiklad cervenej predstavila modru ale toje len vec nazoru he mno a sladky mno tak protiklad bude ,,nicchutne" bo sladke je predsa naj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A myslim, ze opakom SLADKEHO je HORKE...in my opinion...