PS: Nie je tu možnosť reklamácie a neexistuje ani možnosť obrátiť sa na autorizovaný servis, koniec koncov ide len o problém androidu, nie o tablet samotný.
podľa mňa to vyrieši keby si si stiahol nejaký launcher, ktorý ti nahradí Spúšťač
lebo napríklad u mňa je spúšťač len na to dobre, aby riadil ponuky a desktop androidu,
a v prípade napr. Nova launcheru som to predvolil, a vôbec sa nepoužíval
@filipkoo idem sa pozrieť,
takže daj si nastavenia, aplikácie, všetko, Obchod Play, dole nájdeš "Launch"... spusti ti to aplikáciu , stiahni si Nova launcher a nejakú tému (nova najmenej zaťažuje chod) - napríklad android tema
@yoshtixiang som k tomu obrázku dopísal, pri všetkých aplikáciach mi dá tie isté možnosti, ako sú na obrázku (rozdiel je len v číslach a v povoleniach)
@filipkoo fúha, tak to bude problém, no jedine by som asi tak spravil, že by som dal factory mode a rýchlo sa dostal do google play,
prípadne by som našiel návod ako sa na tom type dáva na novo firmware
@yoshtixiang som genius, myslel som, že to nepôjde, ale pridal som si tam svoj google účet a pridalo mi tablet medzi moje zariadenia, takže som play spustil cez počítač. Nainštaloval som Nova a keďže moja trpezlivosť je už na hranici nervového výbuchu, poprosil by som ťa o trochu tvojej trpezlivosti, čisto pre istotu, aby som niečo nedosral.
Je plocha už spustená z tohto launcheru? Čo spraví import alebo restore ikona, alebo čo mám v nastaveniach nastaviť, abo sa tamten pokazený spúšťač už nepoužíval?
Asi by som na to prišiel sám, ale môj strach je v tomto bode príliš blokujúci, tak mi prosím odpusť blbé otázky nejde o môj tablet a preto potrebujem, aby to šľapalo ..spoľahlivo
@filipkoo mne sa to vtedy opýtalo, keď som zapol nejakú aplikáciu a potom dal gombík hlavné menu,
vtedy to prechádzalo do hlavného menu a opýtalo sa , čo ma použiť,
toto čo ukazuješ sa mi zdá, ako Android Spúšťač, skús spustiť ten Nova launcher a tam niečo spraviť,
ja ho už nepoužívam, takže neviem ako sa to tam a čo
@yoshtixiang máš pravdu, spýtalo sa ma, nastavil som a spustil sa aj po reštarte tabletu, takže to funguje. Import nefungoval, vymazalo to všetky ikony z plochy, ale sestra si ich už nejak nahádže naspäť, verím, že to zvládne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
lebo napríklad u mňa je spúšťač len na to dobre, aby riadil ponuky a desktop androidu,
a v prípade napr. Nova launcheru som to predvolil, a vôbec sa nepoužíval
Ale ako sa bez neho dostanem do google play? Viem s dostať len do nastavení, viem z nastavení spustiť google play?
takže daj si nastavenia, aplikácie, všetko, Obchod Play, dole nájdeš "Launch"... spusti ti to aplikáciu , stiahni si Nova launcher a nejakú tému (nova najmenej zaťažuje chod) - napríklad android tema
prípadne je veľa iných launcherov
Tie isté možnosti mi zobrazí aj pri aplikácii Obchod google play
prípadne by som našiel návod ako sa na tom type dáva na novo firmware
Je plocha už spustená z tohto launcheru? Čo spraví import alebo restore ikona, alebo čo mám v nastaveniach nastaviť, abo sa tamten pokazený spúšťač už nepoužíval?
Asi by som na to prišiel sám, ale môj strach je v tomto bode príliš blokujúci, tak mi prosím odpusť blbé otázky nejde o môj tablet a preto potrebujem, aby to šľapalo ..spoľahlivo
vtedy to prechádzalo do hlavného menu a opýtalo sa , čo ma použiť,
toto čo ukazuješ sa mi zdá, ako Android Spúšťač, skús spustiť ten Nova launcher a tam niečo spraviť,
ja ho už nepoužívam, takže neviem ako sa to tam a čo
Veľmi pekne ti ďakujem