ako som uz raz tu na fore spominal, cenovo ako notebook, rozmerovo ako notebook (mozno netbook) a funkciami ako... ipod touch... wtf? nevidim jediny dovod preco by som ho mal uprednostnit pred notebookom... aj ked, 1 by sa mozno nasiel: it will blend
aj sprosty iPhone aspon natlačiš do kapsy, ale s tymto hovadom? Na doma slabe, do mesta veľke. Nepodporuje to flash, nesu na tom žiadne usbčka, vlastne okrem vstupu datoveho kabla a 3,5 mm jacku to iny port asi nema.
@jaro1991@9 načo? len by sa znížila výdrž batérie Systém je osekaný podľa mňa parádne, navyše nový iPhone OS podporuje multitasking, čiže niet čo riešiť
iPad je podľa mňa najväčšia kravina aku Apple vyrobil, kompy sú viac menej super, iPod bol super, iPhone sa mi trochu nepáčil, ale ok, chápem jeho význam ale iPad to je fakt kravina.
vsetci len nadavate na iPad ale to ze to je najlepsie prijatim elektronickym zariadenim prehliadate? asi to nebude len tak nemyslite? tupci zaslepeni ktori ked vidia znacku apple hned si myslia ze to je predrazena blbost... ale za kvalitu sa plati
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@frez prečo?
za tu cenu je to fakt, prdhračka
kuknite parametre » www.fony.sk/index.php?podst...
Aj iPhone ma prestalbavit po 2 tyzdnoch a radsej som ho vymenil za SE C510
+ nemajú FLASH!
Premýšľal som, ale už to nechcem... aj tak to bude u nás dostať v júly myslím...
Ja by som to možno aj zobral, je to šikovné, ale momentálne by som tiež bral radšej iPhone 3GS.