Spoznas chalana, vypada normalny, slusny a je vzdelany.. hovori plynule po slovensky.. zapaci sa ti.. ale potom ti povie ze je arab povodom ..
Stale by si mala zaujem snim nieco mat? ci od takeho by si daleko prasila.. ?
p.s: Islam ma na haku
To by bol podobný prípad ako keď židovka jebala s arabom v domnení, že je žid, a keď zistila, že je arab tak ho zažalovala Chudák arab mohol radšej divú sviňu pojebať...
no myslím si, že je nereálne aby to bolo nejaké prekvapko že je arab, kedže oni majú tie typické črty včetne trochu tmavšej pleti... no ale čisto teoreticky, ak by jeho pôvod bol jediný dôvod na rozchod, tj. bol by slušný, vzdelaný atd, proste ako popisuješ, tak proste by bola hovadina takéto fajn človeka opustiť pre to odkiaľ pochádza...
Nevadilo by mi to, aj som osobne randila s jedným, čo študoval medicínu, bol milý, pozorný a pôvodom z Pakistanu, i keď nikdy tam nebol a vyrastal už v UK...avšak nakoniec som si vybrala Slováka, neviem, či som urobila dobre alebo zle ide o to, že môže byť fajn, ale jeho rodinu si treba dobre tiež preveriť...lebo väčšinou títo chlapci robia pre rodinu všetko a ak má kktskú rodinu, tak bacha...
Záleží od toho či človek dáva do popredia viac rozum (a potom i nakoľko je v jednotlivých otázkach zásadový) alebo cit. Od ľudí, ku ktorým naberáme hlbší citový vzťah, sa ťažko odliepa. V takom stave sa ľahko akceptujú i zďaleka horšie veci ako niekoho pôvod. Už ako to dopadne, je vec druhá, ale...
@Ufonzalzy neser sa do toho o com nic nevies. Co som napisal som napisal preto, ze tento chalan co zalozil forum je arab a je to moj kamos. Cize to bol v podstate interny humor. A keby nebol tak ta je po tom figa borova kedze by si nemusela vediet dovod mojho nazoru. Cize radsej ani nechem verit, ze ty mas 22
@semhamforas Pri komentároch zatiaľ nevyhadzuje "nereagovať-interný humor." Je to verejné fórum, človek by s reakciami počítať mal. Dôvod na stereotypný názor je vždy len jediný... Každopádne, mea culpa.
@Ufonzalzy je to verejné fórum. A preto ako si dovolíš súdiť mňa, tak ja nemám dôvod tu teraz nesúdiť teba a tvoje spravanie na oplatku. Lebo ak by som mal iný názor ako ty, tak by bol ten názor hneď chorý a dúfaš, že nemám 23 rokov, lebo len tvoj názor by bol ten dobrý.........
migaj do p....reč
@semhamforas Myslím, že moja reakcia na teba nebola až taká ofenzívna, aby si sa tu hneď rozhádzal. Bolo to skôr povzdychnutie lebo za väčšinou podobných reakcií sa neskrýva interný humor ale zvláštne tvory. To je celé...
@Ufonzalzy keby niekto mal aj taky nazor ako som napisal, tak by sm sa nepozastavoval nad tym kolko ma rokov. Viem si predstavit dovdy preco by taky nazor mohol mat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
btw je mi jedno, kde sa clovek narodil, jeho mentalita sa skorej vyformuje podla toho, kde vyrastal
ježiš, predstavte si, že niekde v zahraničí by viedli debatu:
stretol si fajn holku, je milá, príjemná, inteligentná, slušná, páči sa ti... a zrazu zistíš, že je Slovenka pôvodom.
dpč, sa uvedomte.
Najma ti co su z Libanonu a Syrie, tak sa moc od europanov nelisia
migaj do p....reč