Archivy sa vedu, ale pristup k nim mozes mat len ak mas niekoho na telekomunikaciach (kedze t-com a t-mobile je jedna firma), alebo ak mas $$. Samozrejme prezerat si to, pokial na to nemas opravnenie je nelegalne..
Tommyhot, opravim ta ... ano, podla telekomunikacneho zakona sa SMSky musia evidovat a archivovat nejaku dobu, po ktorej su mazane. ale napriklad v orange maju k tomu pristup len dvaja ludia, ktori komunikuju s organmi cinnymi v trestnom konani a kto to je, vie so zamestnancov maximalne 5 ludi a drzi sa to v prisnej tajnosti.
No ja robiv v SLOVAK TELEKOME, takisto robim aj pre T-Mobile.
Tieto SMS archivi su vedene, ale len za urcity cas ktory je bohuzial tajomstvom a ja ho vyslovit nemozem.
To ako to ma orange, je absolutna blbost. Mi vieme mena zamestnancov ktory k tomu pristup maju, ale prezerat sa daju iba na pokyn generalneho riaditela alebo policie.
Takze urcite nebudu mat sms za cele tvoje obdobie, a uz duplom ty ich nevydaju.
It ... preco ho nemozes to tajomstvo vyslovit? moze to nejako ohrozit moje alebo toho dotycneho sukromie? nechapem, preco by mi nemohol poskytnut moje sms, ktore som pisal, sak to bolo moje vlastnictvo
a naco to potrebujem? hmm..ani neviem, ma to len tak napadlo, ze by bolo zaujimave si precitat nieco co som pisal spred 2-3 rokov koho by to nezaujimalo..
hehe, nemam taky mobil, kde by som mohol ukladat vsetky sms...mam urcitu kapacitu na sms..ale som si stiahol program, kde to ukladam.. mam tam uz sms asi spred 4 mesiacov
Hmm, aj ja by som také niečo chcela..a nemusia to byť ani SMS spred 3 alebo neviem koľkých rokov, kľudne by mi stačili tie naše ale veď od septembra to istí zošit
Marcco, vies keby mala spolocnost ktora ma viac ako milion zakaznikov uchovavat smsky kazdeho ucastnika len preto, lebo on si ich chce z haluze za 3 roky precitat tak by to bolo jako dost krute nemyslis ?
Potrebovali by ludi co by sa o tie databazy starali, a len dalsie nove starosti pre predajcov. Dalsia vec menej casu na vybavovanie objednavok lebo viacej casu obetovaneho na "debilko" co si chcu precitat svoje smsky s pred urciteho obdobia.
Nechcel by si nahodou aby ti ich kazdy rok posielali vytlacene a napalene na CDcko ?
prosim vas, potrebujem pomoct.moj chalan sa mi vyhraza, ze si moze precitat davno vymazane smsky, bud len cez simku alebo cez mobil.ze existuje nejaky program, cez aky sa to da vyzistit.naozaj prosim o surnu pomoc,hlavne od niekoho, co ma v tomto nejake skusenosti.pred casom sa mi vymazalo video z kamery a on to dokazal nejakym zazrakom zohnat spat cez nejaky program co nasiel na nete, tak sa bojim, ze dokaze aj toto.dakujem vam.som zufala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ED...ehm...ja som chalan, dik
ale preco musim mat opravnenenie na moje sms, ktore som pisal ja, nechcem citat nikoho cudzie sms
Tieto SMS archivi su vedene, ale len za urcity cas ktory je bohuzial tajomstvom a ja ho vyslovit nemozem.
To ako to ma orange, je absolutna blbost. Mi vieme mena zamestnancov ktory k tomu pristup maju, ale prezerat sa daju iba na pokyn generalneho riaditela alebo policie.
Takze urcite nebudu mat sms za cele tvoje obdobie, a uz duplom ty ich nevydaju.
a naco to potrebujem? hmm..ani neviem, ma to len tak napadlo, ze by bolo zaujimave si precitat nieco co som pisal spred 2-3 rokov koho by to nezaujimalo..
Potrebovali by ludi co by sa o tie databazy starali, a len dalsie nove starosti pre predajcov. Dalsia vec menej casu na vybavovanie objednavok lebo viacej casu obetovaneho na "debilko" co si chcu precitat svoje smsky s pred urciteho obdobia.
Nechcel by si nahodou aby ti ich kazdy rok posielali vytlacene a napalene na CDcko ?