Práve som skončila strednú školu a chystám sa na výšku. Chcela by som ísť na školu v Amerike. Neviem presne ako sa volá ale mala by to byť armáda Spojených štátov amerických či ako to. Proste, chcela by som sa po výške pridať k Americkej armáde. Keby
22 800 násilných sexuálnych zločinov v armáde v roku 2011 znamená, že 30% žien v službe vlasti je sexuálne napadnutých počas vojenskej služby. Ženy v bojových zónach majú väčšiu pravdepodobnosť byť znásilnilnené spolubojovníkmi než zabité nepriateľom.
chyť kladivo....uviať ho na dlhý špagát (pozor! musí byť pevný)...chyť ho do silnejšej ruky, roztoč a ked sa bude točiť najrýchlejšie udri sa s nám do hlavy....
Inak si asik nevidela dokument že majú amíci ženy v armáde ako šlapky je to také verejné tajomstvo ale nijaká vojačka ešte nepodala trestné oznámenie lebo sa boja o prácu ale aj o to že sa to vôbec nebude riešiť a ony na to doplatia.
Tak ona sa niečo pýta a vy ju hneď dobre že neukameňujete ... áno síce hrozí basa, ale počul niekto z vás o odsúdení za vlastizradu v posledných rokoch ?
Do fr legie beru iba zeny ... Basa za vlastizradu hrozi no nikdy k nej nedojde. Tu prihlasku k marinakom by som bral jan.hazer@gmail.com budem velmi rad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a cudzinecka légia, ktorá je vo Francúzsku robi síce nábori, lenže potrebuješ súhlas prezidenta SR, ináč ti hrozi basa..........filip
súhlas ......filip
22 800 násilných sexuálnych zločinov v armáde v roku 2011 znamená, že 30% žien v službe vlasti je sexuálne napadnutých počas vojenskej služby. Ženy v bojových zónach majú väčšiu pravdepodobnosť byť znásilnilnené spolubojovníkmi než zabité nepriateľom.
Veľa šťastia
(a inak to číslo nemusí znamenať hento, prečo by obeťami nemohli byť aj muži?
nevadí bude tam robiť kuchárku ........filip
ťažko povedať
To je čisto ženská štatistika z USMC za rok 2011
pozeral som vela dokumentov a nikdy tam nebola spomenuta zena, aj muzi tam boli kuchari
škoda v poľnej kuchyni by si prišla na svoje ........filip
Inak si asik nevidela dokument že majú amíci ženy v armáde ako šlapky je to také verejné tajomstvo ale nijaká vojačka ešte nepodala trestné oznámenie lebo sa boja o prácu ale aj o to že sa to vôbec nebude riešiť a ony na to doplatia.
» tvnoviny.sk/sekcia/spravy/z...