Mala som priateľa takmer 3 roky a pol... Potom som mu povedala koniec. Zobral to statočnejšie ako som čakala... Ale teraz ho nespoznávam. Povedali sme si, že zostaneme kamaráti. Potom sa rozhodne, že ma nechce vidieť ani si so mnou volať a písať. Chápem,
teda zaujimave ale hladat v tom nejaku pointu....to je u muzov asi zbytocne proste ziarli a stale si uvedomuje ako mu chybas a nevie co ma robit... chce zabudnut no nejde to... proste ta nevie dostat z hlavy...
podla mna chudak sam nevie co chce a je zmeteny a preto by som sa na daky cas na tvojom mieste vykaslala nech si ujasni co vlastne chce a okrem toho vlastne ked mas ineho kasli nanho ..
asi sa aj ja scvoknem ja by som tak cela vediet nazor inych...co si myslia o tomto..clovek co ma nepusti uz vyse roka ho zboznujem no nepoviem mu to lebo mi aj tak verit nebude...hmmm...vidi ze mozem byt zadana zacne o man javit zaujem aa potom zrazu nie...ja fakt uz neviem..raz mi jeho naj kamos povedal ze ma slabost pre mna..ale ja uz cakat nemozem no vzdy ma k tomu nieco prinucuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
asi to nezobral az tak statocne ako si si myslela
To akože naozaj?