Prave nosim sosovky od coopervision, kt. su mesacne. Stoja okolo 50€. Co sa tyka spokojnosti tak na 1 oko mam predpisane cylindricke sosovky a na druhe bez cylindru a prave s tymi cylindrickymi som neni spokojna. Planujem sa vratit k acuvue sosovkam, tie su podla mna lepsie.
sosofkari nestalo sa vam niekedy ze ste napr. pri chlastacke zaspali so sosovkami a ona vam v oku sklzla hore? mne sa to stalo... podarilo sa mi ju vytiahnut... a teraz na druhom oku mam pocit ze ju tam mam uz asi 2 mesiace.. normalne na pocit necitim nic..ani ked si prejdem po oku... ale akonahle si tm nasadim sosovku tak idem odpadnut od bolesti... predtym som s tym nikdy problem nemal... (sorry za off-topic trosku )
@olii to iste, vyberala som a zrazu len polovicu som mala v ruke @forgottenone na očnú sa vyser, radsej chod do optiky, zaplat si nejake vysetrenie tam a robia tam detailnejsie vysetrenie oči, viac sa ti venuju, nie ako u očnej, čakas 3 mesiace dokedy ta objedna a potom sa ti venuje 10 minut ... teda skor 5...
opticka mi vyvracala viecka a zistila ze tam to take cervene ( fakt netusim ako sa to vola, len ma to boli, ked som si dala dole šošovky, ako keby mi zavadzalo nieco vo ku stale, gulicka ci co ) a povedala mi ta opticka, ze by som mala na nejaky cas nosit okuliare, preto mam uz vyse mesiaca bryle znova... a uz ma to neboli ...
Obcas som inak zaspala so šošovkami, ale nikam sa mi neposuvali.... @koprdil momentalne bryle, ale mam inak cocky ( ked idem plavat si ich teraz len davam ) Air optix aqua, astigmaticke, -4,5 a na druhom oku -4,75... som s nimi spokojna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Mrte spokojnosť
Skúšala som aj Air Optix, ale tie mi totálne nesedeli
@skingirl94 rohovka to asi nebude... pretoze ta bolest ide smerom spod viecka... budem musiet skocit asi na ocne...
@forgottenone na očnú sa vyser, radsej chod do optiky, zaplat si nejake vysetrenie tam a robia tam detailnejsie vysetrenie oči, viac sa ti venuju, nie ako u očnej, čakas 3 mesiace dokedy ta objedna a potom sa ti venuje 10 minut ... teda skor 5...
opticka mi vyvracala viecka a zistila ze tam to take cervene ( fakt netusim ako sa to vola, len ma to boli, ked som si dala dole šošovky, ako keby mi zavadzalo nieco vo ku stale, gulicka ci co ) a povedala mi ta opticka, ze by som mala na nejaky cas nosit okuliare, preto mam uz vyse mesiaca bryle znova... a uz ma to neboli ...
Obcas som inak zaspala so šošovkami, ale nikam sa mi neposuvali....
@koprdil momentalne bryle, ale mam inak cocky ( ked idem plavat si ich teraz len davam ) Air optix aqua, astigmaticke, -4,5 a na druhom oku -4,75... som s nimi spokojna