určite nie. a myslím, že baba nemusí byť ani nejak extra pekná, aby to mala uľahčené oproti chlapom (resp. menej schopným ženám), len to treba správne uhrať
Praveze skor lahsie... Ked nejaky chlap uvidi peknu babu, tak zvycajne strati schopnost triezvo rozmyslat. Zvlast v dnesnej dobe, ked ich este vlastne k tomu vedu, aby take boli...
v niektorých veciach áno. nenecháte sa obchytávať šéfom- dočkáte sa odplaty... ďalej ťažko zistíte, či vás chlap chce kvôli vzhľadu, alebo osobnosti... a i....
pipenka? to akože nejaká umelá fúria s umelou hmotou na nechtoch a vatou v ceckoch? veru to nemá ľahké v živote, lebo je to mentálne posunuté na inú úroveň...
Podľa mňa to má ľahšie, pretože čokoľvek chce od druhých (hlavne ak ten druhý je chlap), získa to jednoduchšie... V podstate ma nenapadá žiadna významná nevýhoda, ktorá by z fyzickej krásy vyplývala.
mne to pripadá že výrok "pekní ľudia to majú v živote ľahšie" pochádza od niekoho, kto nemá o "ľahkosti" života atraktívnej osoby ani páru... nie je to med lízať, keď vás zoberú niekde do zamestnania pre štíhle nohy a peknú tváričku, a potom musíte trpieť chlípne pohľady svojich nadriadených... nie je to nič moc, keď vám muži venujú pozornosť hlavne aby medzi sebou mohli súťažiť o to, kto vás dostane... byť pekný vôbec nemá toľko výhod, koľko si myslíte ...
najlepšie sa má podľa mňa niekto priemerne pekný, priemerne múdry. vie očariť, ale vie kedy cúvnuť. ktorý podvedome vie kedy má myslieť a konať srdcom, a kedy rozumom...
Pri výbere práce, hľadaní známostí a blá blá.. to má ľahšie. Avšak ak sa to zoberie z iného hľadiska, ako na ňu pozerá tá "druhá strana" tak VäČŠINOU sa ráta s tým, že bude sprostá jak bota.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
;
a inak súhlasím aj s druhým, nie každá čo nosí opätky je pipenka
najlepšie sa má podľa mňa niekto priemerne pekný, priemerne múdry. vie očariť, ale vie kedy cúvnuť. ktorý podvedome vie kedy má myslieť a konať srdcom, a kedy rozumom...