prislo mi mailom ze som tam dostala intrak (boha!!!!! ) , aj tam bolo ze presne ktora izba a dokedy to treba zaplatit a bla bla, ale take informacie ako kedy sa mozem ubytovat a ako je to tam s jedalnami a podobne veci tam neboli. to mi este pride neja
@patus19 C mas hned vedla jedalne takze ak ti tam bude smakovat(ta jedalen je moja oblubena a varia velmi dobre) tak to mas super mensia nevyhoda, ze musis vyslapat kusocek vyssie
Ked 1. krat uvidite izby tak vam pride asi zle ako aj mne, hned som si spravil fotky a musel ukazat znamym ale ked si clovek zvykne a nedostane retardovanych spolubyvajucich da sa zvyknut, vsetko zavisi ako ste natom spolocensky, ake mate poziadavky atd. atd. popravde povedane, ja si na nich viem predstavit aj zvysne 4 roky mojho studia v BA
@pprulez Je tam jedáleň?? Tak to je super..ja osobne nemám veľmi vyberaný jedálniček a zjem skoro všetko..tak s tým by nemal byť v mojom prípade žiadny problém.. Ďakujem za info..a ak sa ešte môžem opýtať..ako to tam funguje s tými sprchami a záchodmi?? a čo tá spoločná kuchyňa?
@night No waw..toľko informácií..ďakujem krásne.. O tom kradnutí som už počula..budem si dávať veľký pozor, lebo ak mi niekto šmykne notebook, naši mi už nový nekúpia Takže kuchyňu nebudem využívať asi ani ja.. to je dobre.. No, keď som čítala ten článok s tou mačkou v sprche alebo, že tam našli aj bezdomovca..mám dosť.. Ale tak dúfam, že si na to rýchlo zvyknem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
» www.mlynska-dolina.sk/... tu sa iste dozvieš viac..
nejaké infomácie nájdeš tu » www.mlyny.uniba.sk/...
a
skákala by som po plafón, kebyže tam ešte dostanem ubytko (vlastne kdekoľvek
bývala som tam dva roky a spokojnosť, možno preto že som predtým bola zvyknutá na podmienky stredoškolských intrákov
teraz som nedostala a aj tak rozmýšľam že odkúpim od niekoho izbu, na privát sa mi ísť nechce.
Aj ja budem na átriákoch, ale nezrekonštruované. Aspoň, že net mám a teraz sa na mojom bloku rekoštruujú sprchy a WC. Na akom bloku budeš ty?
» www.mlynska-dolina.sk/akciove-ponuky/...
Tam máš budeš mať sprchy aj wc rekonštruované. úplne nové od septembra... ako aj ja
@majo16 nic ti nedam, ma prichylis nezistne!
@fora ...aj ja som tam ! aká izba ?
@dzonyl Ecko viem, ze je v nejakej riti, lebo nebolo vedla mna ale mal by si byt blizko jedalne.
@manussa M to je asi jediny intrak, ktory nemam paru kde je ale mal by byt blizko O P R S T...
@fora T je druhej z jedalni
@patus19 C mas hned vedla jedalne takze ak ti tam bude smakovat(ta jedalen je moja oblubena a varia velmi dobre) tak to mas super mensia nevyhoda, ze musis vyslapat kusocek vyssie
Ked 1. krat uvidite izby tak vam pride asi zle ako aj mne, hned som si spravil fotky a musel ukazat znamym ale ked si clovek zvykne a nedostane retardovanych spolubyvajucich da sa zvyknut, vsetko zavisi ako ste natom spolocensky, ake mate poziadavky atd. atd. popravde povedane, ja si na nich viem predstavit aj zvysne 4 roky mojho studia v BA
Podla tohoto obrazku to nevyzera byt az v takej riti:
Ono zvyknut sa da na vsetko len fakt treba mat stastie na spolubyvajucich, to tvrdi kazdy
+ najvhodnejšie pre spoločenský život
+ po novom asi posledné intráky vrámci Mlynov, kam sa bude dať prepašovať návšteva aj načierno
+ najlacnejšie
+ 2 výborné jedálne
- kuchynka, sprchy a záchody len na chodbe
- niekedy až priveľa spoločenského života
- spoločné balkóny - treba sa dobre zamykať
Osobne tam chodím rád. Či už do jedální, alebo za tým spoločenským životom Na druhú stranu, býval som tam niečo cez týždeň a stačilo mi
@pprulez
@nicmanenapada
@lenka123456
a tie atriaky su kolkoposchodove? ked mam izbu ADH 64, na akom je to poschodi neviete?
keď počítam prízemie, 1. 2. 3. poschodie, tak tipujem, že 3. a poopravím ,,night,, výťahy tam sú, ale absolútne nefunkčné
@manussa
@lenka123456
@acheraya
@fora
@silvila
» cezap.sk/staticweb/mlyny...