Ak si niekto nieco na aukcii, napr. zrkadlovku za 100 € (ktora v skutocnosti stoji aj 800), zaplati za ten dany produkt ozaj len 100€? Ci, ako to vlastne funguje?
Uz ste niekto nieco drazili na aukcii a dostali to?
"Dražba alebo licitácia alebo (vy)draženie je predaj, pri ktorom sa vec (alebo živý tvor) predáva verejne súčasne väčšiemu počtu záujemcov a predávaný objekt získa ten, kto zaň ponúkne najviac."
Áno dražila. Áno, dostala som to (čo som si vydražila).
@gabrissska ak chces, skus si nieco vydrazit, ale bidy si prosim ta nekupuj...su tam dohodeni ludia, ktori prihodia automaticky, ked by sa dana vec mala predat pod cenu a zarabaju na kupovani bidov
Ked drazis cez net tak +postovne. Ale to tam mas napisane. A nie vsetko co sa tvari ako aukcia je aukcia, ako naznacil @6 , je su to skor loterie. Spoznas ich podla toho ze na prvy pohlad su tam nezmyselne ceny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
"Dražba alebo licitácia alebo (vy)draženie je predaj, pri ktorom sa vec (alebo živý tvor) predáva verejne súčasne väčšiemu počtu záujemcov a predávaný objekt získa ten, kto zaň ponúkne najviac."
Áno dražila. Áno, dostala som to (čo som si vydražila).
ale na aukcie kde sa kupuju tie kokotiny na prihadzovanie ani nelez...bud chod na aukro, mimiaukcie alebo ebay