@laurikaaa veď keď začne teraz teóriu, tak bude jazdiť až keď sa ľady roztopia! ja som začínala pred vianocami s teóriou a nepamätám si, že by som jazdila po snehu.
@burble Nás vykopli pomerne rýchlo na ten satanský oravský sneh Ja som tam aj preto prestala chodiť... (inštruktora mám ,,vtipného pána " ) vždy keď ideme na jedno sídlisko, kde nechodia autá,začne mi tam brzdiť a auto mi začne otáčať - - magor čistý,fakt čistý magor
@burble Teraz rozmýšľam,že čo je horšie Môj mi ale aspoň na ospravedlnenie doniesol Merci (to sme sa pohádali strašne,lebo som neuhrala a vyleteli sme z cesty )
@proud2bslovakgirl
Ja som robil v autoskole AGILA ( » www.agila.sk/... ). Autoskola sidli na Narodnej v Ziline, maju vlastne cvicisko, kam ta vzdy odvezu, s instruktormi sa da velmi pekne dohodnut na terminoch jazd, cize ak mas dost casu, vodicak urobis velmi rychlo, ak mas casu menej, nikto ta nenahana a mozes ho robit aj rok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Chodím na veľkej Octávii ,môj milovaný inštruktor mi naschval robí zlobu,šmýka ma všade ... Je to blbosť ako voda v koši ..
Chodím tam:november,december,január a tuším ešte dlho budem
No a ver tomu,že prístup bude k tebe dobrý všade,každý chce mať žiakov (žiačky ešte radšej)
ja som robila u Vozárika
Ja som robil v autoskole AGILA ( » www.agila.sk/... ). Autoskola sidli na Narodnej v Ziline, maju vlastne cvicisko, kam ta vzdy odvezu, s instruktormi sa da velmi pekne dohodnut na terminoch jazd, cize ak mas dost casu, vodicak urobis velmi rychlo, ak mas casu menej, nikto ta nenahana a mozes ho robit aj rok...