čo si pipi? inštruktor je nato tam,aby ťa aj kritizoval...ja ked som mal instruktora,tak aj sme pokecali,aj ma kritizoval,ked som robil velke chyby,to je normalne.
@mcvpn ale ved ja som mala fajn autoskolu aj instruktora ja som len uplne strasne nevedela soferovat a znaky ze mozno urobim skusky som zacala vykazovat na asi 11.jazde
nenechaj sa kvôli inštruktorovi znechutiť.. skús ho vymeniť, alebo to nejako pretrp....uvidíš, keď budeš mať vodičák v ruke, tak budeš rada, že si to nevzdala.. ja som mala počas autoškoly len jednu inštruktorku, ktorá so mnou počas 2 mesiacov jázd neprehovorila, ak nerátam pokyny kam mám odbočiť a kedy mám prísť na ďalšiu jazdu...proste trápne mĺkve jazdy, žiadna pochvala, žiadne upozornenie, že niečo robím zle (asi som si mala domyslieť podľa vlastného feelingu)... bolo to dosť na psychiku...
Ja som mal inštruktora, s ktorým som jednu chvíľu debatoval o faceliftoch Jaguaru XF a v druhom momente ho išlo od nervov roztrhnúť, že prečo som [doplňte si dôvod].
Ale myslel to dobre (znechucoval ho totiž totálne ležérny prístup ostatných inštruktorov a nechcel sa tiež podpisovať pod papiere tým, čo obozretne vôbec jazdiť nevedeli), a na skúškach som bol potom aj o dosť pokojnejší, než väčšina ostatných (po minúte som zabudol, že je za mnou policajtka a ďalší žiak).
A nechcem aby ma stále chválil ale niekedy mám pocit, že to je podľa toho akú má náladu. V jeden deň: že ako úžasnéé šoféérujem že mi to super ide atd... a na druhý deň, že ja neviem jazdiť že jak môžem robiť toto.... a proste sa na mňa navrieska to je jak šoková terapia a to sa opakuje skoro dokola.
záleží od toho ktorý inštruktor-u tej autoškole boli 2 s kt. ssom vedela a 2 s kt. som nevedela...jeden z nich mi povedal na 2. jazde že nikdy nebudem jazdiť a teraz už mám za sebou pár km... ...a liezlo mi na nervy ked mi v križovatke hovoril o nejakej chybe kt. som urobila pred pol hodinou možno a potom jasne že som aj tú križovatku dosrala lebo som sa nevedela sústerdiť...ja som mala rada ked ma nechali šoférovať a povedeali až na konci(alebo sme zastali) že čo bolo zle
@kikusqa205 to aj ja som tak mal keď som robil vodičák na nákladiak. Najprv na mňa hučal čo robím a za 2 minúty na to si pískal a normálne sa rozprával so mnou. Prípadne ma jeden deň buzeroval a ruhý deň chválil. Zvykni si za chvíľu to budeš mať za sebou, neboj
tak potom už len nejako vymeniť ked sa dá...oo to vydržíš tých 5 jázd.ja som to tiež chcela vzdať asi v polovici ked ne skôr ale takú radosť som mu nechcela urobiť.. ..možno ma dodnes používa ako učebnú pomôcku na teórii ked rozoberá prípady aké mal vo svojej praxi.. ale to mi už je jedno.. ..držím palce..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a nedá mi neprivolať @najivna
Ale myslel to dobre (znechucoval ho totiž totálne ležérny prístup ostatných inštruktorov a nechcel sa tiež podpisovať pod papiere tým, čo obozretne vôbec jazdiť nevedeli), a na skúškach som bol potom aj o dosť pokojnejší, než väčšina ostatných (po minúte som zabudol, že je za mnou policajtka a ďalší žiak).
A nechcem aby ma stále chválil ale niekedy mám pocit, že to je podľa toho akú má náladu. V jeden deň: že ako úžasnéé šoféérujem že mi to super ide atd... a na druhý deň, že ja neviem jazdiť že jak môžem robiť toto.... a proste sa na mňa navrieska to je jak šoková terapia a to sa opakuje skoro dokola.
Žial vymeniť sa nedá chcela som ho vymeniť už na začiatku ale nedalo sa
Tak ja mám vždy len toho jedného istého.
No nákladiak to už je iné kaféé
Ale ta to on ešte aj bývalý policajt, že sa nad tým ešte vôbec pozastavujem.
Diky za povzbudenie
ja som mal tiež 3 pohodárov čo len ked som veľkú blbosť robil kritizovali =D