Ja som chodievala ku Kocianovi... kurz mi trval necela dva mesiace aj to som cakala par dni na skusky, bo ti predo mnou boli lenivy chodit na jazdy. Pokial vsetko ovladas a vies sa rychlo ucit nie je problem podla mna ho stihnut za jeden a pol mesiaca... Ale pokial si chces vyberat jazdy a neberes vsetky volne tak sa rychlost kurzu znizuje... Ja som jazdila na oktavke a na fabii. Co je podla mna taky dobry zaklad. Pokial chces jazdit na niecom lepsom alebo inom tak si vyber inu autoskolu. Napr havrana alebo tak... ale tam tie kurzy trvaju trosku dlhsie... Cenu ti neviem presne povedat bo uz som ho trosku davnejsie robila ale okolo tych 12 000 - 15 000 by to malo byt... treba si to pobehat a popytat sa...
Tak ja mozem odporucit tuto autoskolu v DCA » www.vodicak.sk/autoskoly/index... je sice trocha drahsia ale musim povedat ze co do pristupu tak do kvality a profesionality je to jedna s najlepsich autoskol na okoli.
@Zuzka88 - asi viem kt. myslis mas pravdu, aj rok po tom ako som ju spravila sa zdravime... sympaticky ujo... btw... Obaja chceli sa mi pozvat na stuzkovu, teda nakoniec sa pozvali, a Matus chcel ist tiez
Čaute. Momentálne robím kurz v autoškole Soltisz v Košiciach a môžem ju vrelo odporúčať. Inštruktor je úžasný pohoďák a tak pútavo a dobre vysvetľuje, že som sa počas celej teórie nemusela pozrieť do knihy a drviť sa učivo. Môžem len povedať, že som maximálne spokojná. Takže Košičania, SOLTISZ je fakt super autoškola.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
dlzka kurzu je v priemere 1 mesiac
Ja som chodievala ku Kocianovi... kurz mi trval necela dva mesiace aj to som cakala par dni na skusky, bo ti predo mnou boli lenivy chodit na jazdy. Pokial vsetko ovladas a vies sa rychlo ucit nie je problem podla mna ho stihnut za jeden a pol mesiaca... Ale pokial si chces vyberat jazdy a neberes vsetky volne tak sa rychlost kurzu znizuje... Ja som jazdila na oktavke a na fabii. Co je podla mna taky dobry zaklad. Pokial chces jazdit na niecom lepsom alebo inom tak si vyber inu autoskolu. Napr havrana alebo tak... ale tam tie kurzy trvaju trosku dlhsie... Cenu ti neviem presne povedat bo uz som ho trosku davnejsie robila ale okolo tych 12 000 - 15 000 by to malo byt... treba si to pobehat a popytat sa...
Vela zdaru na cestach prajem...