Na mňa hajzli habaďúru narafičili.
Ma zastavili policajti a že vodičák. inštruktor ticho. Hovorím však nemám som autoškola. Ale že musíte mať vodičák keď šoférujete auto. No kus ma ponaťahoval a potom s inštruktorom taký smiech na mne pustili že čo som vyhúkany jak sova po nočnej.
Raz sme mali na teorií preberať križovatky,no namiesto toho som išiel na chatu na druhý deň jazda mestom a tak.Naštastie som to prežil no moc prijemných 45 minút to nebolo. Všetko dokážeš dobrať doma za pár minút.
Oh, síce v Žiline neviem, pretože som robil v Bratislave, ale som sedával tak vpredu, aby som počul. A jednu hodinu sme preberali električky a ako jazdia... teda, asi, viem, že som pri prvých 10 minút zaspal a zobudil sa na konci. Krásny šlofík... a videl ma ten inštruktor, tak bol nadšený zo mňa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ma zastavili policajti a že vodičák. inštruktor ticho. Hovorím však nemám som autoškola. Ale že musíte mať vodičák keď šoférujete auto. No kus ma ponaťahoval a potom s inštruktorom taký smiech na mne pustili že čo som vyhúkany jak sova po nočnej.