Čau! Máte tu niekto skúsenosti s kozmetikou značky Avéne? Čo som tak pozerala tak výrobkami sa mi trochu ponímajú na biodermu, možno to bude aj kvalitou vzhľadom na tú cenu
@warble ja mam len termalnu vodu od nej ale. vsetky termalky su super!
kazdopadne mi to odporucila kozna dneska..ze bud avene alebo biodermu a neviem sa rozhodnut
Aj mne to poradila kozna,mala som z oboch produkty,viac z biodermy a take,nezlepsilo,nezhorsilo. Avene aj bioderma su podla mna cca take podobne.
Odkedy som ale presla na uplne prirodne veci,mam stokrat lepsiu pokozku vazne (asi zniem jak z reklamy !!odporucam
@pijemzelenycaj ja praveze mam prirodne veci ale mam na tvari zapalene akne ktore sa mi dva mesiace vobec nezlepsovalo tak som s tym nakoniec isla koznej.. no a tu kozmetiku spominam len z toho dovodu lebo mi zakazala makeup a dovolila mi len tonovaci krem bud biodermu alebo avene... a dala mi lieky no
@silviaaa joj promin,to som nevedela
Tak drzim palce!a mala som od biodermy bb krem,ale ten si nekupuj radsej akoze nebol zly,ale prilis tmavy.a len jeden odtien. Ale asi ti viac neporadim.
co sa kozmetiky tyka tak uplne najlepsia z lekarne je Eucerin - ta jedina mi pomohla na akne naozaj, akurat oni maju myslim len korektor na jemne zakrytie vyrazok
ziadny makeup ani tonovaci krem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
kazdopadne mi to odporucila kozna dneska..ze bud avene alebo biodermu a neviem sa rozhodnut
Odkedy som ale presla na uplne prirodne veci,mam stokrat lepsiu pokozku vazne (asi zniem jak z reklamy !!odporucam
Tak drzim palce!a mala som od biodermy bb krem,ale ten si nekupuj radsej akoze nebol zly,ale prilis tmavy.a len jeden odtien. Ale asi ti viac neporadim.
co sa kozmetiky tyka tak uplne najlepsia z lekarne je Eucerin - ta jedina mi pomohla na akne naozaj, akurat oni maju myslim len korektor na jemne zakrytie vyrazok
ziadny makeup ani tonovaci krem