Ahoj ! :.. Zaujímal by ma váš názor na nu .. Viem, že prešla dost velkou zmenou,no aj tak sa na hudobnej scéne drží už pomerne dosť dlho ... tak ma zaujíma váš osobný názor na nu. Alebo konkretne na jej novú pesničku. Ak ste ju počuli... Dakujem za názor
@1 rovnako. vždy si ju predstavím ako interpreta ktorého žerú hlavne tak 10-12ročné dievčatká, celá Avril mi príde ako stelesnený kalkul rovnako ako jej podobní.
takyto styl hudby nepocuvam a vobec nemam rada ... ale ju mam rada asi od svojich 7 rokov ... a ano uvedomujem si, ze nespieva nejako extra dokonalo, ale proste vlastne ani neviem vysvetlit, ze preco ju mam rada proste ... Pre mna je ina a mozno to sa mi na nej paci ... aa milujem abbey dawn ... a konkretne o tejto pesnicke si nic extra nemyslim
@dconan to bola len moja predstava, určite to nie je tak, veď Twilight je tiež taký akurát pre malé slečny a všetci sme už snáď videli medzi fanúšičkmi obstarožné tety keď sa ti to páči good for you a postni sem nejaký pekný text od nej teda, čisto zo zvedavosti by som sa pozrela
neviem, keď som mala tak dvanásť a ona ešte pôsobila dojmom, že by sa radšej zabila, ako by si mala obliecť sukňu, či dačo ružové, tak som ju aj mala celkom rada. Potom zružovela a už sa o ňu nezaujímam
Takze.. avril je moja celozivotna laska..samozrejme,starsie pesnicky boli lepsie..ale aj ked teraz vyda nejaku noovu,tak si ju vypocujem a paci sa mi uz len preto, lebo to je od nej.. A, ano, mam 22 a stale ju proste zeriem! Lebo sa im od nej pacia uplne vsetky pesnicky,ked som mala 17 bola som na jej koncerte v Prahe a bolo to uzasne..
a btw, moja oblubena pesnicka od nej je Who knows.. Ktoru asi malo ludi pozna
..no a ked pridem domov z roboty tak sa mozno este vyjadrim viac,ale teraz som na mobile,tak ani neviem,ci to odosle tento moj siahodlhy koment
Ja sa o ňu nejako extra nezaujímam. Keď vyšla prvýkrát, nemusela som ju, ale postupom času sa nejaké jej pesničky (hlavne tie pomalé) dali. Ale aj tak som ju nejako "nežrala".
Momentálne som bola posledne len dosť zaskočená, že sa zobrala so spevákom s nickelbacku
Kedysi som ju počúvala, teraz už vôbec. Všetko mi už príde na jedno kopyto od nej, tie najnovšie pesničky sa mi už vôbec nepáčia. Ešte keď bola viac punkrocková tak to bolo fajn, ale teraz je to pop rock alebo čo to je a toto sa mi už moc nepáči, stále o tom istom.
od jej prvého hitu, ktorý som zaregistrovala -"sk8er boy" ju stále tak nejako počúvam, v jej textoch som sa veľakrát našla a páči sa mi, ako sa oblieka, ako sa správa, ako vyzerá. Number one.
Milujem ju!... Je to nalsamlepšia speváčka na svete... kupil som si Goodbye Lullaby a mam 6 tričiek na ktorych je ona... čo ti pwm... WTH a SMILE su pre mna best songs..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
mala som ju rada, doteraz mi prvé dva albumy nespôsobujú nejaké zásadné problémy. občas si niečo z nich ešte pustím.
len po duševnej stránke mám o ňu obavy.
a btw, moja oblubena pesnicka od nej je Who knows.. Ktoru asi malo ludi pozna
..no a ked pridem domov z roboty tak sa mozno este vyjadrim viac,ale teraz som na mobile,tak ani neviem,ci to odosle tento moj siahodlhy koment
Momentálne som bola posledne len dosť zaskočená, že sa zobrala so spevákom s nickelbacku
Ale tie staršie pesničky ako Loosing Grip, Forgotten, Nobodys home a pod. si ešte sem tam vypočujem...