na AXE velmi dobre reklamy su...keby nie taketo reklamy tak sa o AXE ani nevie... ..ale nakolko maju reklamy tohto kalibru tak ce kazdy len AXE, AXE, AXE...aj ked to smrdi..
@11 prave o to v reklame ide, aby bola napadita a nie tie picoviny co idu skoro stale v telke v style "aky krasny sveter... novy? nie vypraty v perwole supermegahyperspesl color (a pritom zenska z kabelky vytahuje perwol a to je kdesi na party" no uzasne duchaplne alebo momentalne asi najvacsi shit medzi SR reklami kde je christova s tym akoze zubarom co su tak neskotucne umely ze aj ja s 0 hereckym talentom by som vyzeral lepsie...
Chvalabohu ze na svete su este ludia co robia reklamy s napadom a tie si moze clovek pozret aspon na youtube a zabavit sa na nich.
Btw @13 prave reklamy im zabezpecili uspech, inak by si to ludia nekupovali. Reklamy aj ked si to ludia nechcu priznat maju svoju silu a ovplyvnuju ludi (a samozrejme aj trendy a okolie ale to je vseobecne na dlho).
@liapx dobre ty vole..ale ved to si mala rovno povedat ty vole nie takto oklukou vole
@15 naschvalo som dal velkym TV..bavime sa o TV reklamach tie tvoria 20% z ich celkoveho poctu..takze v im prave tie nezabezpecili uspech..sice velku cast ano
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Chvalabohu ze na svete su este ludia co robia reklamy s napadom a tie si moze clovek pozret aspon na youtube a zabavit sa na nich.
Btw @13 prave reklamy im zabezpecili uspech, inak by si to ludia nekupovali. Reklamy aj ked si to ludia nechcu priznat maju svoju silu a ovplyvnuju ludi (a samozrejme aj trendy a okolie ale to je vseobecne na dlho).
@15 naschvalo som dal velkym TV..bavime sa o TV reklamach tie tvoria 20% z ich celkoveho poctu..takze v im prave tie nezabezpecili uspech..sice velku cast ano
no co by si tam asi tak videla ..nic nove
][img]
[/img][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= » www.kepfeltoltes.hu ] » www.kepfeltoltes.hu [/url]