Dnes som napisal clanok, kde som si robil srandu asi nevhodnym sposobom, lebo nas vychyreny evanjelizator Nebo pod svojim nickom Parker mi poden napisal tradicne komentar plny svojho svateho bozskeho krestanskeho citenia. A ked som mu odpovedal, co si
Samozrejme, ze azel a tommyhot su jedna a ta ista osoba. Mne to bolo jasne od zaciatku: vyjadruju sa inak, ine datumy zalozenia webky, ine fotky, linky a dokonca nick tommyhot sa tu uz ani nevyskytuje poriadne.... Ved to je logicke ze patria 1 osobe.
Ja Parker som to napísal Azelovi, lebo do TS mi takým inteligentným spôsobom odpovedal, že to boli slová presne z úst Tommyhota. To nebola odpoveď na môj komentár, malo ma to iba uraziť. Nepripomína vám to niekoho?
Nebo, ty k*k*tko, ty si ten posledny, co ma nieco hovorit o urazani...
No jasne, ja mam utajeny nick a z neho posielam prikazy. Ja som ruska mafia s dlhymi a pachnucimi chapadlami. Hm, kto teda som v skutocnosti? Nie som nahodou Tomas? Ved on je taky isty "bezboznik". Alebo nie som Chavez? Ved on je tiez "kacir" a za svoje reci by si zasluzil pomale a bolestne upalenie na slovensko-vatikanskej hranici. Alebo viem, kto som. Ja som Mayo, samozrejme! To je celkom jasne! To ja som ti mazal tie diskusie, kde si stale porusoval pravidla (hoci to vobec nemusel byt len on).
Tak vidis, to vsetko je Azel. Ved to kazdy vidi. A okrem toho som este aj Ish, Folkgrapp, Peter_piper, -veronka-, Keco, Hypofokortexor, Geordie, Schizofrenik, Zabeus, Fragile. atd., atd., kazdy, kto nesuhlasi s vasou eminenciou, je Azel. To je predsa jasne. Nuz co, som boh.
to je ten posledný blbec ktorý by tu mohol na niekoho nadávať a posudzovať jeho inteligenciu keď o nám to v hlave nemá v poriadku je to jeden fanatický vygumovaný debil ktorý to nemá v hlave v poriadku a teraz ho chytá paranoja z toho že tu všetci máme tajné nicky
áno raz sa tie tajné nicky zhmotnia a prídu si po teba keď si budeš sladko spinkať podrežeme ti krk a
To s tým Tommyhotom, som nemsylel vážne. Aj som predpokladal, že to Azel takto pochopí. Azel sa len v tej TS vyjadril ako keby to písal Tommyhot, preto som mu to napísal.
Chavez - este si zabudol Vykupitel, ktoreho Nebo sam nechtiac prezradil spolu so Zachrancom.
Este napriklad Dolcino, Srnciatko - prazdne nicky urcene len na moju diskreditaciu.
Alebo Q444, ktory mi sam priznal, ze Parker je.
Ale aj kopec dalsich, tiez prazdnych alebo poloprazdnych s jedinym ucelom podporovat Neba.
Hmm, takze Parker to myslel len zo srandy? Neviem, ci ked niekto napise do spravy toto:
"Tie hádky si si kľudne mohol robiť naschvál, aby ťa nikto nepodozrieval, a aby si mal o čom písať."
Toto mi napisal ako odpoved, ked som mu povedal, ako ma dobre pobavil svojou otazkou, ci som Tommyhot. Jasne, Tommyhot si vytvoril vedlajsi nick Azel, aby sa mal s kym hadat. No ked niekto chce verit takejto blbosti, nech veri, ale je to namojpravdu velmi cudesne.
Nebo už neexistuje. Teraz sa volám výstižnejšie Nebopeklo.
Parker, prečo sa vôbec zaoberáš s Azelom? Azel je stihoman. On vyhlasuje o všetkých veriacich ktorí sú na birdze, že sú Nebovia. No čo dodať? To je už na liečenie.
Nebo, ja ti dam takeho stihomana, ze sa ti vtak osupe a odpadne a potom ti ho napcham do papule..
Predstav si, ze tu existuju aj slusni veriaci ako napriklad Biancadetolle, Lejna alebo Salomex, lenze taky pako ako ty povazuje za veriaceho len fanatika na tvoj sposob a vsetci ostatni sa budu fritovat v pekle na najnovsom znackovom motorovom oleji..
Poznam Párkera osobme....s kazdym jeho nazorom sa nestotoznujem, ale mozem wam zodpovedne povedat, ze on je len Párker, a ziadny Nebo, Nebopeklo, Lava a podobne....regol som sa tu nedavno, a to len preto, lebo ma stvalo, ze tu Párkera z Trnawy stale osocujete...ved kazdy sme nejaky...
2 Azel - mne je 35/8 co si myslis o mne a o mojom profile z toho profilu som si urobil haluz nakolko nepotrebujem za potrebne dat tam nejake pravdive udaje
Nebo, ty si fakt debil.. Asi chces naozaj vytvorit ten Guinessov rekord v pocte nickov.. Ale nedostanes za to ani toaletny papier, aby si si mohol utriet rit..
azel ak si myslis ze ja som dalsi nebov nick tak si na velkom omyle...ty si myslis ze kazdy kto sa sem regne je Nebo? viem ze Nebo tu ma dost nickov ale toto neni jeho...
Pepan48 - nie, cukricek, ale ked niekto nema nic ine na robote po registracii, len ist rychlo do diskusie, kde je Nebo pod jednym zo svojich nickov a rychlo sa ho ist zastavat alebo propagovat jeho vieru, pripadne drbat tam do mna, asi to vobec nebude Nebo, ze? Nie, to bude jeho svokra, co vstala zmrtvych..
Azel, ja nepropagujem nikoho vieru...ved som napisal ze sa nestotoznujem s kazdym nazorom co tu povie Parker alebo Nebo....nechcem ani rypat do teba (sry za predosle spravy ktore sa ta nejako dotkli alebo urazili)...ja som len chcel powedat ze Parker nieje Nebo ani nikto iny...je to len Parker-je krestanom a nehanbi sa za to...mozno sa Vam kazdy jeho nazor nepacil alebo ste sa s nim nestotoznili ale za to ho nemusite hned upodozrievat...kazdy sme nejaky, ja ho berem taky aky je a za vsetko co pre mna spravil som mu vdacny ... tot vse
Dazzlera - koho ja provokujem? On ma stale otravuje, ze mi vypisuje vselijake kktiny do sprav a pise mi pod clanky debilne komentare a mysli si, ze mne tym neviemco urobi..
A btw, ked ma Parker 15 rokov, tak ja mam asi tak 7..
Parker - nie, ty si len taky detinsky, ze tu kazdeho stale otravujes s tou tvojou sibnutou vierou a nikoho to uz nezaujima..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Keby si bol Tommyhot asi by som sa ti musel ospravedlniť za to že som sa do teba navážal nechápajúc že tvoje názory sú iba recesia
No jasne, ja mam utajeny nick a z neho posielam prikazy. Ja som ruska mafia s dlhymi a pachnucimi chapadlami. Hm, kto teda som v skutocnosti? Nie som nahodou Tomas? Ved on je taky isty "bezboznik". Alebo nie som Chavez? Ved on je tiez "kacir" a za svoje reci by si zasluzil pomale a bolestne upalenie na slovensko-vatikanskej hranici. Alebo viem, kto som. Ja som Mayo, samozrejme! To je celkom jasne! To ja som ti mazal tie diskusie, kde si stale porusoval pravidla (hoci to vobec nemusel byt len on).
Tak vidis, to vsetko je Azel. Ved to kazdy vidi. A okrem toho som este aj Ish, Folkgrapp, Peter_piper, -veronka-, Keco, Hypofokortexor, Geordie, Schizofrenik, Zabeus, Fragile. atd., atd., kazdy, kto nesuhlasi s vasou eminenciou, je Azel. To je predsa jasne. Nuz co, som boh.
to je ten posledný blbec ktorý by tu mohol na niekoho nadávať a posudzovať jeho inteligenciu keď o nám to v hlave nemá v poriadku je to jeden fanatický vygumovaný debil ktorý to nemá v hlave v poriadku a teraz ho chytá paranoja z toho že tu všetci máme tajné nicky
áno raz sa tie tajné nicky zhmotnia a prídu si po teba keď si budeš sladko spinkať podrežeme ti krk a
hups už som ticho
Schizofrenik, ja som vraj paranoik? Ja som snáď ten, kto si myslí že Nebo má 13-14 nickov? To sa netýka mňa.
Ale tak aby bol Parker spokojny, podme pocitat:
Nebo
Nebopeklo
Zachranca
Parker
Duch1
...
To uz mame 5 nickov pre jedneho cloveka a urcite su tu este dalsie, len si ich uz nepamatam
Este napriklad Dolcino, Srnciatko - prazdne nicky urcene len na moju diskreditaciu.
Alebo Q444, ktory mi sam priznal, ze Parker je.
Ale aj kopec dalsich, tiez prazdnych alebo poloprazdnych s jedinym ucelom podporovat Neba.
Hmm, takze Parker to myslel len zo srandy? Neviem, ci ked niekto napise do spravy toto:
"Tie hádky si si kľudne mohol robiť naschvál, aby ťa nikto nepodozrieval, a aby si mal o čom písať."
Toto mi napisal ako odpoved, ked som mu povedal, ako ma dobre pobavil svojou otazkou, ci som Tommyhot. Jasne, Tommyhot si vytvoril vedlajsi nick Azel, aby sa mal s kym hadat. No ked niekto chce verit takejto blbosti, nech veri, ale je to namojpravdu velmi cudesne.
Azel, tým som ti dokázal, že moje tvrdenie nie je nezmysel a nemožné, keby to mala byť pravda.
keby to bola pravda tak raz a stači ne? si fakt humorny nezdáš sa
Parker, prečo sa vôbec zaoberáš s Azelom? Azel je stihoman. On vyhlasuje o všetkých veriacich ktorí sú na birdze, že sú Nebovia. No čo dodať? To je už na liečenie.
Predstav si, ze tu existuju aj slusni veriaci ako napriklad Biancadetolle, Lejna alebo Salomex, lenze taky pako ako ty povazuje za veriaceho len fanatika na tvoj sposob a vsetci ostatni sa budu fritovat v pekle na najnovsom znackovom motorovom oleji..
Kasko - a co si odpovedal?
Michellka - ja ta tak lubim, segricka..
Pepan48 - vzhladom na to, ze je to prazdny nick cloveka, co ma 1 rok a 999 kilogramov, mu urcite na 100% verim..
skus si trošku vstúpiť do svedomia..
TAKTO SA KRESťAN NESPRáVA!
(aj ked ja mám čo hovoriť)
robiš hanbu...
tiež by si ho nemusel provokovať... 19 ročný chlap pomali a handrkuje sa s malym 15 ročným šušnom...
A btw, ked ma Parker 15 rokov, tak ja mam asi tak 7..
Parker - nie, ty si len taky detinsky, ze tu kazdeho stale otravujes s tou tvojou sibnutou vierou a nikoho to uz nezaujima..