ja som sa nasral. Poraďte ako si to u nej vyžehliť. čo robíte v takýchto situáciách ak sa chcete s niekym udobriť. Máme na tom obidvaja rovnaký podiel viny, ale múdrejší ustúpi. Alebo to mám nechať tak a neozvať sa jej už?
@pinkhero presne! , dajme tomu ze sa trosku clovek nahnevá ale vsetko sa da vyriesiť :p urazenie je tak pre deti
@Xxar3s ked ju máš rad tak nemozes si takú blbost povedať ze mudrejsi ustúpi... proste máš ju rád, ak velmi ze takéto veci ta na chvilku nahnevaju ale hned odpustíš a pripadne sa normalne porozpravate ako dospelí ludia, lebo laska je nieco viac ako len "kamaratstvo" co je na chvilku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@Xxar3s ked ju máš rad tak nemozes si takú blbost povedať ze mudrejsi ustúpi... proste máš ju rád, ak velmi ze takéto veci ta na chvilku nahnevaju ale hned odpustíš a pripadne sa normalne porozpravate ako dospelí ludia, lebo laska je nieco viac ako len "kamaratstvo" co je na chvilku.