Zbieras inspiracie ?
Tak prosim..
Ty moja cicuska rozkosna..
ty moj jahodovy cukricek ...
sladky mufincek
Of course..
Keby mna zacal chlap volat nejako takto..alebo by ocakaval nieco podobne odomna... ja by som od neho asi utiekla a byt chlapom tiez ujdem od takej baby
Zda sa mi to tak hnusne sladke ..ako to napisat (preafektovane az to boli)
A sorry moja uprimnost .. a hlavne vkus
Tak budem za "dievcatko" lebo vzajomne si hovorime najcastejsie "uško". Ale uz tu bolo aj Tobi (z gumkacov), Šmiiiigl (pan prstenov ten krpaty skaredy), Dunčo, Pajtáš, Macko, ...atd.
casto si jeden druheho doberame
No ako vidím asi si zo základy.... Vsak ako si tvrdil že môžeš vyjadriť svoj názor aj ja som ho vyjadrila a už mažeš... Ale však čomu sa čudovať... Týmto si potvrdil že si kokot na 200%...a máš IQ zakladka... RIP
@obsession no kokot s nízkym IQ to nepochopí ale aspoň ty si pochopila a inteligentnejší... Však ako vidíš človek ani názor nemôže vyjadriť a hneď ho maže
@clarise Ty si sprostá krava, zmazal som to pre to, pretože máš asi veľmi zlý deň, a nadávať mi iba tak preto, že som ti na fotečku napísal, že tam nevyzeráte na 18, je podľa mňa prejav zo základnej školy.
Neviem aké komplexy si tu liečiš, kľudne tu vymenuj všetky nadávky úplne bezozmyslu. Mňa to od teba nijak neštve, pretože viem že to robíš z trucu, aby si mi to akože vrátila. Čo je dosť biedne podľa mňa.
To sú prvé komentáre ktoré som na birdzi zmazal. Dal som ti tú možnosť sa vyjadriť normálne podrúhýkrát tým že som zmazal tie tvoje sprosté komentáre ktorými si sa sústredila iba na urazenie mňa pred ostatnými. Nie, ty si začala znova nadávať bezdôvodne a výmýšľať si nepravdy.
Ako ty mne tak ja tebe. Dosť trápne, že sa takto púšťaš do konfliktu, čo máš zlú náladu ? Tú tvoju slovnú zásobu si nechaj pre tvojho frajera, keď ho tak voláš.
@wistingher no snivaj ďalej... Jemu by som to nepovedala... Ty si provokoval a ja som sa len vyjadrila... Máš blbé.. Ale však niečo musí byť prvýkrát...
Minule som dala rewatch The Originals a spomenula si na moju platonickú lásku Elijaha, tak som tak nazvala aj svojho priateľa a ten sa so mnou pol dňa nerozprával
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Obcas pre svoje potesenie komolim jeho meno alebo priezvisko a tak ho volam
Tak prosim..
Ty moja cicuska rozkosna..
ty moj jahodovy cukricek ...
sladky mufincek
Of course..
Keby mna zacal chlap volat nejako takto..alebo by ocakaval nieco podobne odomna... ja by som od neho asi utiekla a byt chlapom tiez ujdem od takej baby
Zda sa mi to tak hnusne sladke ..ako to napisat (preafektovane az to boli)
A sorry moja uprimnost .. a hlavne vkus
" dievcatka "
Ozajstne Zeny tak nikoho nenazyvaju
casto si jeden druheho doberame
Neviem aké komplexy si tu liečiš, kľudne tu vymenuj všetky nadávky úplne bezozmyslu. Mňa to od teba nijak neštve, pretože viem že to robíš z trucu, aby si mi to akože vrátila. Čo je dosť biedne podľa mňa.
To sú prvé komentáre ktoré som na birdzi zmazal. Dal som ti tú možnosť sa vyjadriť normálne podrúhýkrát tým že som zmazal tie tvoje sprosté komentáre ktorými si sa sústredila iba na urazenie mňa pred ostatnými. Nie, ty si začala znova nadávať bezdôvodne a výmýšľať si nepravdy.
Ako ty mne tak ja tebe. Dosť trápne, že sa takto púšťaš do konfliktu, čo máš zlú náladu ? Tú tvoju slovnú zásobu si nechaj pre tvojho frajera, keď ho tak voláš.