Rád by som chcel keby odpovedali len dievčatá/ženy Chodili by ste s cigáňom, ktorý je čistý, nesmrdí, upravený, sympatický, pekne sa oblieka, vtipný a vie s každým pokecať. Nie je to forum o mne som biely, nie cigáň!!! Chcem vedieť názor dievčat.
Fu to asi nie z osobnych dovodov.. v mozgu sa mi vytvara velmi neprijemna asociocia odzita a ew... Fuckt to nejde prekusnut..
Aj ked ironicky s cernocohom why not ale to proste... Ew su tam rozdiely
Ja som fest trúba v tomto, že mi dosť záleží na výzore a nechcela by som chlapa, ktorý sa mi fyzicky nepáči. No a cigáni sa mi nepáčia.
Ale nevylilučujem žiadnu možnosť ale musel by to byť mimoriadne príťažlivý cigáň aby som bola ochotná s ním chodiť. Fakt by musel mat do detajlu všetky vlastnosti môjho vysneného idealneho chlapa.
(A môj vysneny idealny chlap je ryšavý a cigáni ryšaví nebývajú takže odpoveď je nie)
@jarmulkazidan no ale napriklad nejakeho aziata by som brala. Teda nie čistokrvneho asi ale taki chlapi čo su normalne bieli a maju jemne aziatske alebo nejake mongolske črty vedia byt extremne pekní!
jeden cigán sa mi veľmi páčil, ale oni poväčšine majú už nejaké cigánky no a s nimi by som do boja nešla...
a po druhé, však z čisto racionálneho hľadiska, cigán ti nikdy nepodá pomocnú ruku. takže jasne, že aj keby bol vtipný a úžasný (oni takí úslužní vedia byť), tak proste niee, však oni len medzi sebou a proti nám idú.
@soldier316 ja by som to nevnímala z tej fyzickej stránky, či je pekný alebo nie, ja by som taký vzťah nechcela preto, lebo on už raz tie romské korene má, a napriek tomu, že on je čistý, upravený, sympatický...atd.... má geny, ktoré zdedil po jeho predkoch a podľa môjho názoru sú to gény, ktoré rozmýšľajú spôsobom ako mať veľa peňazí, ale robiť nič, ako niekoho iba okradnúť, zle spraviť, naproti robiť, ledva prstom pohnúť, ako sa vychvaľovať s ničím, biť sa, posmievať sa, hrešiť, závidieť si... atd... síce viem, že takéto vlastnosti môžu mať aj iné národnosti, ale jednoducho u nich je to také dominantné... preto sa ich veľa ľudí podvedomé stráni, ako prvé ich napadne myšlienky, či vás neokradli...atď....
Nechcem týmto nikoho uraziť, ja osobne poznám pár ľudí, asi 5,ktorí sú cigáni ( ale vôbec, ťažko sa mi píše toto slovo, pretože na nich sa tie vlastnosti a ten pojem vôbec nevzťahujú )....a sú to naozaj šikovní ľudia...
Ale osobne mám tieto predsudky, každý nejaké máme, a tých sa asi ani nechcem zbaviť, čo sa týka témy partnerských vzťahov... v inom kontexte mi určité moje predsudky naozaj vadia...
Dobrá otázka. Ale asi to záleží od rodiny v akej by žil, ak by jeho celá rodina bola vysporiadaná, žili by pekne ako normální ľudia vo vlastnom byte, boli by proste aspoň minimálne zo strednej vsrstvy a bol by aj pekný tak asi áno.
Ale asi by som sa nedokázala vôbec zamilovať do tmavšieho chalana. Ani do cigoša, ani do černocha, ani do araba, mňa priťahujú len biely chalani.
ako, odmysliac si celé to hľadisko fyzickej prtažlivosti, čo by bolo sakra ťažké splniť
tak pokiaľ by spĺňal intelektuálne kritériá, takmer iste by sa nejednalo o takého stereotypného neprispôsobujúceho sa jedinca, a potom je to asi už jedno, nie?
(ale inak odo mňa sú tmavší takmer všetci, takže )
mne sa akodecku smiali že som cigánka, ak je to tak aj teraz /teraz už oveľa oveľa menej tak vyzerám ale predsa len/ - ale už sa mi nesmejú lebo nie sú deti, koľkí ma možno pre toto odmietli
cigánky, že vraj majú o 2 stupne teplejšiu, kto vie čo je na tom pravdy...
a sa véééľmi čudujem naším slovenským "hviezdam", keď si najdu araba, turka, moslima alebo nejakého afričana...
nie som rasista, ale z tohto sa mi chce grcať
to už radšej toho cigáňa, nech to zostane v rodine (na Slovensku)
fuuj cigana nikdy, ani by som sa s nim do reci nedala, a to som uz mala roznych arabov, turkov a kdejakych juzanov, vlastne uz ani neviem ake je to mat slovaka, a ani nikdy nechcem
ja viem ze to vyznie hrozne, ale proste mne nevadia tmavi chalani vo vseobecnosti, ci je cernoch cigan to je jedno, kludne by sa mi mohol pacit.. ale proste.. mne sa strasne, strasne hnusi predstava ze ten clovek ma tmavy penis fakt proste az extremne mne je z toho uplne fujky zle ale nemozem za to, proste je jedno ci ten penis patri romovi alebo cernochovi, ked je tmavy je mi z neho zle
Co ja viem, zalubit by som sa mozno vedela, lebo na jednej strane ma nieco na ciganoch pritahuje, a zaroven sa mi bridi, taky rozpor mam v sebe z nich.. Ale aby som sa s nim zacala frajerit, to by musel byt fakt extremne inteligentny a super a aj tak by som sa v kutiku duse trosku bala ze ma bude neskor bijat alebo co
Ja som uz mal aj ciganku bola slusna, zlata, krasna a naivna jej mama byvala vo viedni, ona sa namotala na mna a potom sme boli par krat vonku. 2x u mna prespala. ani som zozaciatku nevedel ze je to ciganka (bola tmavsia myslel som si ze je daco ako grekina, turkina alebo take daco), ale neviem ci by som s nou vedel nieco riesit okrem sexu.
Ja osobne nie ale mám sesternicu A tá presne takéhoto našla žije sním A je šťastná zo začiatku do nej hucala rodina čo povie okolie A tak ale keď ho spoznali tak nepovedali ani slovko už
@caryne00 A myslia si dobre, aj ked o tom mozno vela ludi nevie, ale cigani su v podstate indovia, len ty nasi a vacsina co sa pred starociami roztrusili po svete, pochadzala z tej nizsej kasty - neviem ako dnes, ale mali tam kastovny system.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Aj ked ironicky s cernocohom why not ale to proste... Ew su tam rozdiely
Ale nevylilučujem žiadnu možnosť ale musel by to byť mimoriadne príťažlivý cigáň aby som bola ochotná s ním chodiť. Fakt by musel mat do detajlu všetky vlastnosti môjho vysneného idealneho chlapa.
(A môj vysneny idealny chlap je ryšavý a cigáni ryšaví nebývajú takže odpoveď je nie)
A musiš uznat že ryšavi ludia su najkrajši! Ako líštičky :3
a po druhé, však z čisto racionálneho hľadiska, cigán ti nikdy nepodá pomocnú ruku. takže jasne, že aj keby bol vtipný a úžasný (oni takí úslužní vedia byť), tak proste niee, však oni len medzi sebou a proti nám idú.
Nechcem týmto nikoho uraziť, ja osobne poznám pár ľudí, asi 5,ktorí sú cigáni ( ale vôbec, ťažko sa mi píše toto slovo, pretože na nich sa tie vlastnosti a ten pojem vôbec nevzťahujú )....a sú to naozaj šikovní ľudia...
Ale osobne mám tieto predsudky, každý nejaké máme, a tých sa asi ani nechcem zbaviť, čo sa týka témy partnerských vzťahov... v inom kontexte mi určité moje predsudky naozaj vadia...
Ale asi by som sa nedokázala vôbec zamilovať do tmavšieho chalana. Ani do cigoša, ani do černocha, ani do araba, mňa priťahujú len biely chalani.
tak pokiaľ by spĺňal intelektuálne kritériá, takmer iste by sa nejednalo o takého stereotypného neprispôsobujúceho sa jedinca, a potom je to asi už jedno, nie?
(ale inak odo mňa sú tmavší takmer všetci, takže )
pri čítaní tohto všetkého mi príde tak smiešno-smutno.
odpoveď; jj.
a sa véééľmi čudujem naším slovenským "hviezdam", keď si najdu araba, turka, moslima alebo nejakého afričana...
nie som rasista, ale z tohto sa mi chce grcať
to už radšej toho cigáňa, nech to zostane v rodine (na Slovensku)
(keď už takto nepekne zovšeobecňujeme)
A nikdy som so Slovákom nechodila , a ani neviem aké to je.. Ale ani nechcem vedieť..
1. Odo mna je tmavsi kazdy, vratane rysavych belochov.
2. Nemam nejake etnicko-rasove preferencie a vyhrady.
celkovo mám radšej také severské typy, chladné bledé. ani tí veľkí južanskí sexsymbolovia ma vôbec nelákajú, tobôž cigáni.
vy ste ale chutnučký šetci do radu ALE ....
@42 (jj aj ja som cigošom z voza spadla ako decko
ale musim uznať že burblina @47 sa mi velmi lubi, ako si to obhajila