ja by som nedokazal mat vztah z niekym , na kom nieco nenavidim da sa mat vobec vztah z niekym na kom nieco nenavidite ? sak to potom uz ani nieje vztah ....... no asi hej ,ale ako to je len moj psychiatricky pohlad na vec .....
@mm47 ja by som si nezacal z nikym kdo fajci .... sorry bro ale akurat by som z toho zacal fajcit aj ja a bozkavat sa s niekym komu smrdia usta po cigach .. nic pre mna ...
Milujem ho celeho takeho ako je. Milovala som ho pred aj po jeho nehode. a aj budem milovat... nie je nic takeho co by som mohla povedat ale ukazat na to, co nenavidim na nom. Ale nenavidim jeho prave kvoli tomu, ze ho tak velmi milujem. Ze preco?! Je to sprostost?! Nie... ked sa bojite tej lasky a nechcete aby vam zasa zlomili srdce. Ale proste ked mate cloveka, ktoreho ste o vlas skoro stratili nerozmyslate nad tym ci zas padnete na nos alebo nie. Chcete byt len pri nom...
@matus123 NO vidis to je najvacsi FAIL ked chalan kona uplne podla baby , kolkych som uz videl co si oholili nohy , hrud kvoli babe , alebo jej prisposobili vsetok cas .... tak by to teda nemalo byt
sa smejem na tom ako niekomu absolutne nic na partnerovi neprekaza, vzdy bude nieco prekazat a v dlhodobom vztahu duplom, otazka len je, ci sme ochotni zrovna to ci ono tolerovat alebo nie, lebo kazdy ma svoje chyby...
ja na svojom muzovi milujem, ze je razny a ma svoj nazor a obcas na nom presne toto nenavidim ale samozrejme ma aj ine chyby, no nie hodne nenavidenia... treba najst takeho cloveka, ktory ma zrovna take chyby s ktorymi vieme zit
moj byvaly daval samé hlášky z filmov...vtipy..proste hauz s nim bola ale vadilo mi, že vždy sa mi smial, aká som nízka..pritom som bola iba o dakych 20 cm nižšia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ja na svojom muzovi milujem, ze je razny a ma svoj nazor a obcas na nom presne toto nenavidim ale samozrejme ma aj ine chyby, no nie hodne nenavidenia... treba najst takeho cloveka, ktory ma zrovna take chyby s ktorymi vieme zit
ale nemám rada jeho postoje k určitým veciam...
omg , jak na tebe môžem niečo nenávidieť, keď ťa poznám tak krátko
a vieš, že miilujem tvoje oči! a o iných veciach sa tu vyjadrovať nebudem